Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam atkal savainojums

Jānis Celmiņš

Celitānam atkal savainojums
Gundars Celitāns
Foto: www.scc-volleyball.de

Latvijas izlases un Turcijas kluba "Ziraat Bankasi" komandas līderis Gundars Celitāns atkal guvis savainojumu. Iepriekš savainotais plecs nu jūtas labāk, bet šobrīd Celitānam raizes sagādā augšstilba muskulis.

"Jau spēlē pret Berlīnes "SCC" komandu pēc viena no uzbrukumiem sajutu spēcīgas sāpes kreisās kājas augšstilbā, bet pie sevis nodomāju, ka kājas nogurušas, jo ārstējot pleca savainojumu trenējies biju ļoti maz. Pēc katra treniņa sāpes kļuva ar vien spēcīgākas līdz pēc vienas no spēlēm tās kļuva neciešamas. Piektdien biju uz magnētisko rezonansi, kur atklāja augšstilba muskuļa plīsumu. Kopā ar asins izplūdumu tas sasniedz 22 centimetrus," portālam Sportacentrs.com pastāstīja pats volejbolists.

Celitāns cer, ka jau nākamajā nedēļā varēs atsākt treniņus. "Pēc intensīvām procedūrām ceru, ka varēšu atsākt trenēties jau nākamajā nedēļā. Gan komandas fizioterapeiti, gan pats cenšamies, lai varētu atsākt pēc iespējas ātrāk. Nākamajā nedēļā mums svarīgas spēles, bet svarīgākais – būt ierindā līdz "play-off" spēlēm."

Kā portālam Sportacentrs.com pavēstīja Celitāns, ar plecu viss nu esot kārtībā.

     [+] [-]

, 2010-03-17 21:31, pirms 15 gadiem
njaa neveicas.
Galvenais, lai līdz izlases mačiem izsveseļojas !