Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"SP komanda" volejbolisti līderi "AVK/Macron" kausa izcīņā

Jānis Celmiņš

Pēc veiksmīgi aizvadītā pirmā apļa jaunizveidotajā volejbola turnīrā ,,AVK/Macron” kauss, ar piecām uzvarām piecās spēlēs par turnīra līderi ir kļuvusi ,,SP komanda”.

Jaunie volejbolisti no bijušās ,,RVS 2005” komandas pirmā apļa spēlēs pretinieka pārākumu atzina tikai vienā setā, tādēļ pamatoti turnīra tabulā pašreiz ieņem pirmo vietu un nenoliedzami piesaka sevi kā galveno pretendentu uz uzvaru visā turnīrā.

Turnīra līderi ,,SP komanda”(1) ar katru spēli, demonstrējot savu jaunības sparu un augsto sportisko līmeni, met nopietnu izaicinājumu pārējiem turnīra dalībniekiem. Turnīra saspringtākā spēle ,,SP komandai” izvērtās starp pašreiz otrajā vietā esošajiem ,,Aparāts” volejbolistiem, kur tikai setu galotnēs pārāki izvērtās pirmie. Cerams, ka turnīra turpinājumā „SP komandas” sāncenšiem radīsies lielāks stimuls un gribēšana viņus pārsteigt ar kaut ko jaunu un nezināmu. Malači!

,,Aparāts”(2) ir īsts aparāts, kas nesalūzt izšķirošajos momentos. Domājams, ka jau nākamajā spēlē ar turnīra līderiem viņi cīnīsies tikpat pašaizliedzīgi un spēs ,,pakutināt” nervus jauniešiem no ,,SP komandas”un tādejādi spēs revanšēties par pirmajā aplī sāpīgo zaudējumu. Pašreiz komanda atrodas otrajā vietā un spēlētāju neaizstājamā volejbola pieredze uzspiež pretiniekiem pielikt lielas pūles, lai apturētu labi "ieeļļotu aparātu"

,,VK Gredzens”(3) ir pierādījis, ka līdzīgi var cīnīties ar pašreiz turnīra tabulā augstāk stāvošām komandām. Setu izskaņās mazliet pietrūkst sportiskā niknuma un spēlētāja, kas uzņemas atbildību par komandas sniegumu. Taču ar savu bagāto pieredzi dažādos volejbola turnīros „VK Gredzens” ir nopietns bieds itin visām komandām. Pelnīta trešā vieta ar lielām izredzēm pakāpties vēl augstāk.

,,Mītava” (4) ar katru spēli iespēlējas un rāda tiešām atzīstamu volejbolu. Pirmā apļa izskaņā – divas uzvaras pēc kārtas, nenoliedzami ir viņu cīņas spara apliecinājums. Jelgavnieku neizsīkstošo pašaizliedzību pierādīja spēle pret turnīra tabulā līdzās esošo ,,Pilārs & Partneri”, kur piecu setu ilgā mačā uzvaru svinēja tieši Mītavnieki.

,,Pilārs & Partneri”(5) komandu ir nomocījušas spēlētāju traumas, līdz ar to viņi nevar demonstrēt savu patieso varējumu. Cerams, ka Ziemassvētku laiks priekš viņiem būs ,,sadziedēšanas laiks” un jau nākamajā aplī visi spēlētāji būs ierindā un gatavi rādīt savu labāko sniegumu.

,,Karavīrs”(6) vēl joprojām nevar atrast savu spēli. Nelīdz arī komandas pieredzējušā spēlētāja Ulda Ozoliņa (Armijas volejbola kluba galvenais treneris) pašaizliedzība un cīņas degsme. Jau nākamajā aplī komandai varēs palīdzēt AVK bijušais spēlētājs Aivis Mirbahs, kurš īsi pirms Ziemassvētkiem atgriezīsies no misijas Afganistānā, kā arī pēc Latvijas Kausa izcīņas komandai spēs palīdzēt AVK komandas kapteinis Vents Graudiņš.

Otrais aplis solās būt gana interesants un aizraujošs. Komandas ir iepazinušas viena otru un būs izanalizējušas gan savas kļūdas, gan pretinieka vājās vietas, kas dos iespēju rūpīgāk sagatavoties turpmākajām spēlēm. Vairāk par spēļu rezultātiem, komandu sastāviem un turnīra kalendāru meklējiet ,,AVK/Macron” oficiālajā mājas lapā sportour.lv.

Otrā apļa pirmās spēles jau nākamo pirmdien (21.12.2009) Nacionālās aizsardzības akadēmijas sporta zālē, Rīgā, Ezermalas ielā 6/8 no plkst. 18.00.

Informāciju sagatavoja:
Egīls Tišanovs

     [+] [-]

, 2009-12-16 15:07, pirms 15 gadiem
Atceros Uldi no jaunības dienām,ritīgs kapatājs , tādi vīri , kā Beļevičs , Vilde varēja pienest viņam ūdeni!

     [+] [-]

, 2009-12-17 22:05, pirms 15 gadiem
Tgd arī-Viņa gados šitā lidot pēc bumbām!!! Uh... Lai Dievs dot veselību!!!