Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "Rīga" atkārtoti pārspēj "ELVI/Kuldīgu"

Jānis Celmiņš

Gatavojoties jaunajai "Schenker" līgas sezonai, otro pārbaudes spēli aizvadījuši SK "Rīga" volejbolisti, kas šodien ar rezultātu 3:2 (25:14, 23:25, 25:17, 23:25, 15:12) atkārtoti pārspēja "ELVI / Kuldīga" komandu.

Pēc pirmajiem diviem setiem rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet izšķirošajā "partijā" uzvaru ar 15:12 izcīnīja SK "Rīga" volejbolisti.

Atgādināsim, ka vakar, kad abas komandas tikās pirmo reizi SK "Rīga" volejbolisti bija pārāki ar 3:0 (25:14, 25:21, 26:24).

Abās iepriekš minētajās spēlēs SK "Rīga" rindās laukumā devās uz pārbaudes laiku uzaicinātais Serbijas volejbolists Marko Kopanja. Serbs parādīja pietiekami labu spēli kā aizsardzībā tā servju uzņemšanā un blokā, taču uzbrukumā viņš spēlēja diezgan nestabili. Šo trūkumu noteikti var izskaidrot ar to, ka potenciālais rīdzinieku leģionārs ar komandu kopā ir nepilnu nedēļu (viņš Rīgā ieradās tikai 11. septembrī) un vēl nav paspējis atrast kopīgu valodu ar partneriem. Tāpat kā vakar SK "Rīga" rindās laukumā nedevās arī Tomass Kalniņš, kurš abās spēlēs pildīja galvenā tiesneša funkcijas. Viņš turpina dziedēt muguras savainojumu.

Jau nākamās nedēļas vidū SK "Rīga" dosies uz Igauniju, kur ceturtdien 20. septembrī Pērnavā aizvadīs spēli ar vienu no spēcīgākajiem Somijas klubiem - "Salon Piivolley".

No Pērnavas rīdzinieki tālāk dosies uz Tartu, kur piedalīsies "Tartu Pere Leib" rīkotā turnīrā (21. - 23.09). Turnīra ietvaros SK "Rīga" aizvadīs trīs spēles – piektdien pret zviedru "Vallentuna", sestdien pret "Biolar" (pērn "Poliurs/Biolar") un svētdien pret mājiniekiem "Tartu Pere Leib".

Izmantotie resursi: www.incukalnslu.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja