Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gatavojas arī SK "Cēsu Alus"

Jānis Celmiņš

Tuvojoties jaunajai "Schenker" līgas sezonai, būtisku papildinājumu vairākās svarīgās pozīcijās ir ieguvusi SK "Cēsu alus" volejbola komanda.

Komandai jau no augusta mēneša ir pievienojies saspēles vadītājs Jānis Bērziņš, kas iepriekšējās sezonas aizvadīja SK "Rīga" un "Lāse-R" komandās. Jānis ir bijis arī Latvijas izlases spēlētājs, pārstāvējis Latviju 1995.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Saspēles vadītāja pozīcija "Cēsu alus" komandai ir pilnībā nokomplektēta - līdz ar J.Bērziņu komandā paliks gan Tomass Marnics, gan Mārtiņš Krams.

Otrā tempa uzbrucēja pozīcijā komandai ir pievienojies Andrejs Vasiļēvičs, kas iepriekšējās sezonās spēlēja SK "Rīga" (iepriekš Inčukalns / LU) komandā. Uz pārbaudes laiku komandai ir pievienojies vēl viens otrā tempa uzbrucējs - Aleksandrs Kudrjašovs, kas iepriekšējā sezonā spēlēja Daugavpils "Ezerzeme / DU" komandā.

Pēdējais komandas ieguvums ir Kristiāns Marnics, kas var spēlēt gan otrā tempa, gan libero pozīcijā. Iepriekšējās trīs sezonas Kristiāns ir pārstāvējis Ozolnieki "Poliurs" / "Biolar" komandu.

Atgadināsim, ka Cēsu klubu nākamajā sezonā trenēs Vitālijs Birjukivs.

     [+] [-]

, 2007-09-15 10:27, pirms 17 gadiem
psc, Kristians uz Cēsīm