Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdam un "Bre Banca Lanutti" Itālijas čempionāta sudrabs

Jānis Celmiņš

Pēdam un "Bre Banca Lanutti" Itālijas čempionāta sudrabs
Jānis Pēda
Foto: www.piemontevolley.it

Itālijas čempionāta sudraba godalgas šodien izcīnījusi Kuneo „BreBanca Lanutti” komanda, kuras krāsas šosezon pārstāvēja arī latviešu volejbolists Jānis Pēda. Finālmačā „BreBanca Lanutti” vienība bija spiesta atzīt „Itas Diatec Trentino” pārākumu – 0:3.

Abās Itālijas čempionāta A1 līgas pusfināla sērijās bija nepieciešams maksimālais spēļu skaits – piecas. Jāņa Pēdas pārstāvētā „Bre Banca Lanutti” vienība pusfināla sērijā ar 3-2 pieveica „Lube Banca Marche Macerata” komandu, bet „Itas Diatec Trentino” ar tādu pat rezultātu pieveica „Casa Modena”.

Itālijas čempionāta A1 līgas nolikums paredz, ka čempions tiek noteikts vienā finālmačā, kas risinājās šodien. Tajā Kuneo klubs bija spiests atzīt „Itas Diatec Trentino” pārākumu – 0:3 (13:25, 22:25, 9:25). Jānis Pēda laukumā uz maiņu devās spēles pirmajā un trešajā setā, bet punktus neguva. Tādejādi arī Jānim šī sezona ir noslēgusies.

Izmantotie resursi:
Legavolley - Home Page

     [+] [-]

, 2011-05-15 23:03, pirms 13 gadiem
Nu gan Pēdam varbūt beidzot sagribēsies beidzot spēlēt arī savas valsts izlasē, jo, ja pareizi atceros pagājušajā sezonā Itālijas čempiona titula iegūša na bija viens no "iemesliem", lai nespēlētu, ja bijis jāsvinās un tad vē "mistiska"naudas pēļna kkur arābos???? Bet tā jau ir neko jau ar varu piespiest nevbar un arī laikam nevajag. Jādara, ko pašam sirds jūt... Un ja negribas, tad nevaig ar, tikai tas tad beidzot atklāti vajadzētu pateikt/

     [+] [-]

, 2011-05-15 23:10, pirms 13 gadiem
Nu sasniegums gana labs! daudz mums tadu sasniegumu volejbola starptautiskajaa arenaa nav. Daudz speeleetaaju(nosaciiti) labas liigaas, tachu goldalgaas reti kursh iekaapj. Pie tam Itaalijas A liiga.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-15 23:18, pirms 13 gadiem
Raina rakstīja: Nu gan Pēdam varbūt beidzot sagribēsies beidzot spēlēt arī savas valsts izlasē, jo, ja pareizi atceros pagājušajā sezonā Itālijas čempiona titula iegūša na bija viens no "iemesliem", lai nespēlētu, ja bijis jāsvinās un tad vē "mistiska"naudas pēļna kkur arābos???? Bet tā jau ir neko jau ar varu piespiest nevbar un arī laikam nevajag. Jādara, ko pašam sirds jūt... Un ja negribas, tad nevaig ar, tikai tas tad beidzot atklāti vajadzētu pateikt/
gribeejies ir vienmeer... par paareejo, iespeejams garsh staasts.

     [+] [-]

, 2011-05-16 12:51, pirms 13 gadiem
Kā Pēdam ar spēles laiku šosezon, vai nesanāca vēl mazāk kā pagājušosezon?
Par sasniegumiem protams ok, treniņos visi strādā vienlīdzīgi iespējams tuvākie rezervisti pat cītīgāk, bet vai nav laiks būt stabilā pamatsastāvā un ar to izcīnīt godalgas? Varbūt jāiet uz mazliet vājāku komandu?