Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Mārupes" volejbolisti nosargā vietu Nacionālajā līgā

Jānis Celmiņš

"Mārupes" volejbolisti nosargā vietu Nacionālajā līgā
"Mārupes" volejbolisti
Foto: www.marupe.lv

„Mārupes” volejbolisti šodien nosargāja vietu Latvijas čempionāta Nacionālajā līgā. Pārspēļu turnīrā „Mārupes” volejbolisti izcīnīja divas uzvaras pār „Kuldīgas SS” un „RTU-UPS” komandām, tādejādi nosargājot vietu Nacionālajā līgā arī nākamajā sezonā.

Pārspēļu turnīrā piedalījās „Mārupes” komanda, kas Nacionālajā līgā šosezon izcīnīja devīto vietu, paliekot tikai soļa attālumā līdz līgas „play-off” cīņām, „RTU UPS” un „Kuldīgas SS” – komandas, kuras Latvijas čempionāta Pirmās līgas turnīrā aizvadītajā sezonā ierindojās attiecīgi otrajā un trešajā vietā.

Pārspēļu turnīrs Tīraines Sporta centrā šodien sākās ar „Mārupes” komandas uzvaru pār kuldīdzniekiem (3:0), bet turpinājās ar „Kuldīgas SS” un „RTU UPS” cīņu. Tajā pārāki bija kurzemnieki, svinot uzvaru ar 3:1. Tādejādi kļuva skaidrs, ka lai nosargātu vietu Nacionālajā līgā mārupiešiem atlikušajā spēlē pret „RTU UPS” bija nepieciešama uzvara tikai vienā setā. Spēli krietni veiksmīgāk sāka „studenti”, svinot uzvaru pirmajos divos setos. Arī trešajā setā ilgu laiku vadībā atradās „RTU UPS”, taču galotnē svaru kausus sev par labu nosvēra „Mārupe”. Atlikušajos spēles setos, kuri būtībā neko neizšķīra, uzvaru svinēja „Mārupes” komanda, visā mačā triumfējot ar 3:2.

Tādejādi arī nākamajā sezonā „Mārupe” spēlēs Nacionālajā līgā.

Pārspēļu turnīra spēļu rezultāti:

KomandasRezultāts
Mārupes SC - Kuldīgas NSS3-0(27:25; 25:20; 25: 22)
Kuldīgas NSS - SK RTU - UPS3-1(22:25; 26:24; 25:17; 25:20)
SK RTU - UPS - Mārupes SC2-3(25:22; 29:27; 25:27; 23:25; 13:15)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja