Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gundars Celitāns: "Mērķis mums visiem ir viens – finālturnīrs"

Jānis Celmiņš

Gundars Celitāns: "Mērķis mums visiem ir viens – finālturnīrs"
Gundars Celitāns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Piedāvājam Latvijas vīriešu volejbola izlases līdera Gundara Celitāna komentāru par Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmo sabraukumu Nīderlandes pilsētā Roterdamā un Latvijas valstsvienības izredzēm kvalifikācijas turnīrā.

Latvijas vīriešu volejbola izlase jau ceturtdien agri no rīta devās uz Roterdamu, kur šajā nedēļas nogalē (no 16. līdz 18. maijam) aizvadīs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmā sabraukuma spēles pret Slovēnijas, Nīderlandes un Azerbaidžānas izlasēm.

Īsi pirms došanās uz Roterdamu portālam eSports.lv komentāru par gaidāmo kontinenta kvalifikācijas turnīru sniedza Latvijas izlases neapšaubāmais līderis Gundars Celitāns.

"Rīt agri no rīta (saruna notika ceturtdien) dodamies uz Nīderlandi. Pagaidām pretiniekus neesam analizējuši, taču domāju, ka to darīsim Nīderlandē. Rīt (piektdien) mums ir paredzēts tikai viens treniņš un droši vien, ka pēc tā tad arī skatīsimies video ierakstus un analizēsim pretiniekus. Domāju, ka izredzes iekļūt finālturnīrā ir diezgan labas. Ja visi nospēlēs tā kā to protam, tad izredzes mums ir. Noteikti spēkus netaupīsim un katrā spēlē cīnīsimies par uzvarām. Šogad izlasē šie mums ir vienīgie mači, tā, ka domāju, ka visi būs gatavi cīņai. Nekādi īpaši mērķi nav izvirzīti, jācīnās par uzvaru katrā spēlē un tad jau arī rezultāts būs. Mērķis mums visiem ir viens – iekļūt finālturnīrā," par izlases izredzēm iekļūt kontinenta finālturnīrā, Latvijas izlases līderis ir noskaņots optimistiski.

Vaicāts par aizvadīto pārbaudes turnīru Baltkrievijā Celitāns atbildēja - "Negribas neko īpaši stāstīt. Es, Valča (Valters Ramma), Ansis (Medenis) un Vlads (Vladislavs Hotuļevs) bijām tikko ieradušies Latvijā un uzreiz bija jādodas uz Baltkrieviju. Aiz muguras visiem bija smagas sezonas klubos un bijām atpūtušies pēc tām. Trenējušies nebijām vairāk kā nedēļu, tāpēc arī rezultāti bija tādi kādi bija. Pirmās divas spēles nospēlējām "uz svaigumu", bet trešajā spēlē pret igauņiem neko dižu neparādījām, līdz ar to arī tik bēdīgs rezultāts," teica Celitāns.

Celitāns komentēja arī par Anša Medeņa atteikumu šovasar spēlēt Latvijas izlasē. "Ansis ir pieaudzis cilvēks un es viņa viedokli respektēju. Kopumā gan domāju, ka viss ir normāli. Izlase ir nodrošināta ar visu nepieciešamo un treniņu process norit labā līmenī. Protams, federācijā ir problēmas un nav patīkami, ja netiek pildīti dažādi solījumi. Ansis nav mazs bērns, viņš ir pieaudzis cilvēks un ja pieņēma tādu lēmumu, tad uzskata to par pareizu. Nevar teikt, ka es viņu atbalstu un nevar teikt, ka nosodu. Kā jau teicu viņš ir pieaudzis cilvēks. Mēs ar viņu sazvanījāmies izrunājām visu, bet iespaidot viņa lēmumus taču es nevaru."

  -1 [+] [-]

, 2008-05-15 08:58, pirms 16 gadiem
Jociigi, Medenis gan mineeja, ka visi ir vienispraatis ar Ansi, bet no Celitaana mutes skan kas pavisam cits....

     [+] [-]

, 2008-05-15 09:03, pirms 16 gadiem
Ehhh....Latvija!

     [+] [-]

, 2008-05-15 09:06, pirms 16 gadiem
copmanis rakstīja: Jociigi, Medenis gan mineeja, ka visi ir vienispraatis ar Ansi, bet no Celitaana mutes skan kas pavisam cits....

Ko tad Tu gaidiiji, ka vinjsh tagad saaks staastiit, ka viss ir pakaljaa? Ja jau reiz nepiebiedrojaas Ansim nespēlēšanā, tad pareizi dara neko sliktu neteikdams, tas izlases mikroklimatu un sniegumu noteikti neuzlabotu.

  -2 [+] [-]

, 2008-05-15 09:06, pirms 16 gadiem
copmanis rakstīja: Jociigi, Medenis gan mineeja, ka visi ir vienispraatis ar Ansi, bet no Celitaana mutes skan kas pavisam cits....

Tā nu gan viņš neteica. Viņš teica: "...Ar mani ir gandrīz visi izlases spēlētāji, neapmierināto ir ļoti daudz". Tur ir vārdiņš "gandrīz".

  +2 [+] [-]

, 2008-05-15 09:41, pirms 16 gadiem
par to Medeni ir interesants raksts dienā, tipa
protams, ka izlases funkcionāri nav uzdevumu augstumos, bet
patšam ansim patīk nereāli atlaist, kad viņš ir latvijā, un tapēc viņš aizgāja, jo nespēja savienot to!

un pagājušajos turnīros viņš bieži uz spēlēm ir bijis pēc nakts uzdzīves un slikti spēlējis
'tā ka Medenis pats vainīgs!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-15 13:20, pirms 16 gadiem
Kāda šķirba kas ko teicis....Sētas līmenis un nekas nespīd!

     [+] [-]

, 2008-05-19 13:33, pirms 16 gadiem
Paraadiet sportistus, kuriem nepatiik atlaizt, ir tikai atshkjiriiba, ka vieni atlaizz publiskajaa telpaa un tos mees varam noriet, bet vieni nosleegushies no aciim, bet to neveiksmiigo speeli mees norakstam traumaas un nedienaa. un ja kaads veel nav informeets, tad "Diena" ir LVF un Laase-R aviize, kur objektiivisms par teemu ir ljoti minimaals. Varat saliidzinaat cik liels raksts bija par Ozolnieku uzvaru kausaa un cik liels raksts bija par Laases uzvaru LVC-Paaris rindas pret paaris lapaam?????????