Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šodien Latvijas kausa izcīņas volejbolā pusfināli, tiešraides Sportacentrs.com

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šodien Latvijas kausa izcīņas volejbolā pusfināli, tiešraides Sportacentrs.com
Foto: volejbols.lv

Šodien “Rimi” Olimpiskajā centrā Rīgā kļūs zināmi “Cewood” Latvijas kausa volejbolā finālisti vīriešu un sieviešu konkurencē, bet svētdien finālspēlēs noskaidrosies kausa ieguvēji. Pusfinālu cīņas dāmām šodien sāksies plkst. 13.00 un 15.30, bet kungi laukumā dosies 18.00 un 20.30

Vīriešiem 16. decembrī pērnā fināla atkārtojumā pusfinālā tiksies SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti un pašreizējā kausa glabātāja “RTU Robežsardze/Jūrmala”. Pirms gada finālā “RTU Robežsardze/Jūrmala” pēc zaudēta pirmā seta “lūšus” pieveica ar 3-2. Arī abos šīs sezonas Baltijas līgas mačos piecos setos uzvaru ir svinējuši jūrmalnieki.

Otrā pusfinālā tiksies Latvijas čempione “Ezerzeme”/DU un vienīgā Nacionālās līgas komanda četriniekā “Vecumnieki”. Arī pirms gada “Vecumnieki” bija pusfinālā, pēc trim setiem esot vadībā pret jēkabpiliešiem, taču beigās pretiniekiem piekāpās piecos setos. Otrā pusfinālā daugavpilieši trijos setos piekāpās Jūrmalas klubam.

Sieviešu sacensībās pusfinālā vispirms tiksies “Mārupes SC” un kausa pašreizējās īpašnieces RVS/LUvolejbolistes. Šosezon komandas tikās Latvijas čempionāta spēlē Tīraines Sporta kompleksā, kur ar 3-0 (25:18, 26:24, 25:18) pārākas bija valsts čempiones RVS/LU volejbolistes. Toreiz gan Mārupes komandā nespēlēja tās uzbrukuma līdere Marta Ozoliņa, kura pēdējā Latvijas čempionāta spēlē sakrāja 29 punktus.

Otrā pusfinālā spēkiem mērosies iepriekšējās sezonas finālistes RSU/MSĢ volejbolistes un VK “Jelgava”, atkārtojot tikšanos kausa pusfinālā pirms gada. Toreiz ar 3-1 (9:25, 25:11, 25:18, 25:23) pārāks bija Rīgas klubs. Šosezon komandas Baltijas līgā ir tikušās divreiz, katrai no komandām savā laukumā svinot panākumu četros setos.

Pagājušajā gadā RVS pusfinālā ar 3-1 pieveica “SUFA klubs”/DU, un RSU/MSĢ četros setos – VK “Jelgava”, bet finālā RVS/LU uzvarēja trijos setos.

Latvijas kausa pusfināli un fināli 16. un 17. decembrī notiks “Rimi” Olimpiskajā centrā Rīgā. Pusfināliem varēs sekot līdzi Sportacentrs.com un TV4 kanālā, un Volejbols Latvija YouTube kanālā, finālus pārraidīs televīzijas kanāls LTV7.

16. un 17. decembrī "Rimi" Olimpiskajā centrā un 49. vidusskolā norisināsies vērienīgs pasākums ne tikai pieaugušajiem, jo tiks aizvadīti Latvijas kausa pusfināli un fināli arī klasiskajā volejbolā jauniešiem (U14, U16, U19 vecuma grupās) un pludmales volejbolā jauniešiem (U14, U16, U20 vecuma grupās).

Tiesības spēlēt jauniešu klasiskā volejbola finālsacensībās ir izcīnījušas komandas no šādām sporta skolām: Rīgas Volejbola skola, Kuldīgas novada Sporta skola, Dienvidkurzemes Sporta skola/Aizpute, Talsu novada Sporta skola/Dundaga, Limbažu novada Sporta skola, Daugavpils Sporta skola, Vecumnieku Sporta skola, Mārupes novada Sporta skola, Minusas Volejbola skola, Cēsu pilsētas Sporta skola, Liepājas Sporta Spēļu skola, Jēkabpils Sporta skola, Gulbenes novada BJSS.

Kalendārs:

Sievietes

Pusfināli, 16. decembris
13.00 RVS/LU – “Mārupes SC”
15.30 RSU/MSĢ – VK “Jelgava”

Fināls
17. decembris, plkst. 17.45

Vīrieši

Pusfināli, 16. decembris
18.00 “RTU Robežsardze/Jūrmala” – SK “Jēkabpils Lūši”
20.30 “Ezerzeme”/DU – “Vecumnieki”

Fināls
17. decembris, plkst. 20.45

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2023-12-16 18:52, pirms 5 mēnešiem
Paldies par translācijām!