Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdam uzvara, Medenim zaudējums

Jānis Celmiņš

Ar mainīgām sekmēm Itālijas volejbola čempionāta A2 līgas trešās kārtas spēles aizvadījuši latviešu Jāņa Pēdas un Anša Medeņa pārstāvētie klubi.

Pirmo zaudējumu piedzīvojusi Anša Medeņa pārstāvētā "Monini Marconi Spoleto" komanda, kas šodien viesos ar 0:3 piekāpās "Premier Hotels Crema" klubam.

Šis bija Anša Medeņa pārstāvētā kluba pirmais zaudējums šosezon. Spēles rezultāts pa setiem gan liecina, ka mājiniekiem ar uzvaras izcīnīšanu nav gājis nemaz tik viegli. Pirmais sets uzvarēts ar 30:28, otrais ar 26:24, bet trešajā mājinieki bijuši pārāki ar 25:14.

Ansis Medenis savas komandas labā šovakar guva piecus punktus.

Savukārt jau trešo uzvaru izcīnījusi Jāņa Pēdas (attēlā) pārstāvētā "Esse-ti Carilo Loreto" komanda, kas šodien savā laukumā ar 3:1 apspēlēja „Tonno Callipo Vibo Valentia” klubu.

Piedzīvojuši zaudējumu pirmajā setā (19:25) "Esse-ti Carilo Loreto" kluba volejbolisti spēja izcīnīt uzvaras nākamajās trijās „partijās” (attiecīgi ar 25:23, 25:22 un 25:21) un svinēja uzvaru visā spēlē ar 3:1.

Jānis Pēda šajā spēlē guva 10 punktus un bija viens no rezultatīvākajiem savā komandā.

Pateicoties šai uzvarai Pēdas pārstāvētais klubs nostiprinājies Itālijas A2 līgas galvgalī. Pirmajās trijās spēlēs izcīnītas trīs uzvaras.

Izmantotie resursi:
www.legavolley.it