Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā triumfē "Jelgava/LU" volejbolistes

Jānis Celmiņš

Latvijas čempionātā triumfē "Jelgava/LU" volejbolistes
Junioru izlasei bronza
Foto: Vadims Morozovs

Šajā nedēļas nogalē Babītes Sporta klubā risinājās Latvijas čempionāts volejbolā dāmām. Tā finālā svētdien „Jelgava/LU” volejbolistes ar 3:1 pieveica „SK Babīte”.

Latvijas čempionātā lieli pārsteigumi netika gaidīti un arī nenotika. Pirmās trīs vietas izcīnīja visas trīs Baltijas līgā šosezon startējušās mūsu komandas, kamēr trīs Amatieru līgas komandas ieņēma ceturto līdz sesto vietu.

Sestdien abos pusfinālos tika fiksēti vienādi rezultāti – 3:0. Pirmajā no tiem Baltijas līgas ceturtā spēcīgākā komanda „Jelgava/LU” izrēķinājās ar Amatieru līgas uzvarētājām „Zeltaleja” komandas volejbolistēm, bet otrajā cīņā par iekļūšanu finālā „SK Babīte” apspēlēja Latvijas junioru izlasi.

Svētdien spēlēs par medaļām pārākas bija Latvijas junioru izlases un „Jelgava/LU” volejbolistes. Mazajā finālā juniores trijos setos pieveica „Zeltaleja” komandu, bet lielajā finālā „Jelgava/LU” ar 3:1 uzvarēja „SK Babīti”.

Turnīra rezultāti: LČ KALENDĀRS/REZULTĀTI

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-15 08:17, pirms 11 gadiem
Kapēc nerādija tv vai netā?