Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kā pirmie pusfinālā iekļūst "ozīši"

Jānis Celmiņš

Kā pirmie pusfinālā iekļūst "ozīši"
VK "Biolars / Ozolnieki"
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas volejbola čempionāta pusfinālā kā pirmie šodien iekļuva VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolisti, kas arī sērijas otrajā spēlē ar 3:1 apspēlēja VK "Ezerzme / DU" volejbolistus, tādejādi Ozolnieku klubs svinēja uzvaru visā sērijā ar 2:0.

Jau ziņojām, ka pirmajā spēlē Ozolniekos mājinieki uzvarēja ar rezultātu 3:1 un spēra soli tuvāk Latvijas čempionāta pusfinālam, kur viņus jau gaida SK "ELVI / Kuldīga" volejbolisti. Šodien Daugavpilī abas komandas tikās atkārtoti un atkal uzvaru svinēja "ozīši". Spēles rezultāts - 3:1 (25:15, 19:25, 25:21, 25:21).

Turnīra pusfināla sērijā Ozolnieku klubam atkal jāspēlē ar SK "ELVI / Kuldīga". Atcerēsimies, ka arī "Schenker" līgas 1/4 fināla sērijā savā starpā tikās tieši šīs komandas. Toreiz uzvaru sērijā ar 2:1 svinēja "ozīši". Latvijas čempionāta pusfināla sērija risināsies līdz kādas komandas trim uzvarām. Pirmā spēles Kuldīgas un Ozolnieku pusfināla sērijas pārī jau 18. martā Kuldīgas Sporta centrā.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv