Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jursone papildina "Jelgava/LU" rindas

Jānis Celmiņš

Jursone papildina "Jelgava/LU" rindas
Inese Jursone (tuvplānā)
Foto: volejbols.lv

Volejbola komandas „Jelgava/LU” sastāvu papildinājusi Inese Jursone, kura arī iepriekšējās sezonas ir spēlējusi Baltijas līgā. Komanda oficiāli ir paziņojusi, ka ir vienojusies ar Inesi par viņas spēlēšanu „Jelgava/LU” sastāvā līdz šīs sezonas beigām.

Šajā nedēļas nogalē Rīgā risināsies Baltijas līgas 12. sabraukums, kurā Jursone Jelgavas komandas sastāvā vēl nespēlēs. Spēles piektdien, sestdien un svētdien risināsies Rīgas 49. vidusskolas sporta kompleksā.

Inese sezonu uzsāka Somijas virslīgas klubā Liiga Eura, bet kopš decembra beigām vairs nav saistīta ar šo Somijas volejbola komandu. Kā arī zināms, Inese, spēlējot duetā ar Ingunu Minusu, sasniegusi labus rezultātus pludmales volejbolā, no kuriem augstākais bijis 2009. gada Eiropas čempionāta pludmales volejbolā zelta medaļas. Inese palīdzēja arī atjaunotajai sieviešu izlasei Eiropas čempionāta 2.kvalifikācijas kārtā.

Inese Jursone par atšķirībām, spēlējot citas valsts vai pašmāju klubā, kā arī par atgriešanās iemesliem Latvijas volejbolā: "Galvenā atšķirība spēlējot citas valsts klubā no spēlēšanas mājās ir tāda, ka Latvijā spēlēšana izpaužas kā hobijs, jo daļa no apkārt esošajiem ir draugi. Spēlējam priekam, runājam un zinām, ko no katra var sagaidīt. Ārzemju klubā esi ieradies viens un cīnies viens, jo esi ieradies strādāt nevis atpūsties. Tā ir lielāka atbildības sajūta un zināmā mērā arī stress, jo no tevis gaida daudz vairāk, jāspēj sevi parādīt laukumā katrā spēlē. Latvijā nācās atgriezties tāpēc, ka „Liiga Eura” klubam radās dažādi finansiāli apsvērumi un nespēja vairs īsti atļauties maksāt ārvalstu spēlētājai. Nenoliedzu, ka nepierādīju, kā patiesībā spēju spēlēt, jo, ja būtu novērtēta labāk, tad arī tiktu noteikti meklēts kāds risinājums. Lielāko daļu laika spēlēs es pavadīju uz rezervistu soliņa, kas arī lika nedaudz uztraukties par to, ko spēju šet parādīt. Manu spēles līmeni zina Latvijā, tur tas ir jāparāda katrā spēle, ko es, acīm redzot, nepierādīju pietiekami. Taču, protams, pieredze tā ir neizmērojama."

Pagājušajā nedēļas nogalē 11. sabraukums Baltijas līgā sieviešu komandām notika Baranoviči pilsētā Baltkrievijā starp Baltkrievijas un Igaunijas sieviešu komandām, kur uzvaras svinēja Baltkrievijas komandas. Igaunietēm izdevās uzvarēt tikai vienu setu šajā sabraukumā.

Sabraukumā šajā nedēļas nogalē spēkiem mērosies Lietuvas un Latvijas komandas.

Sacensību kalendārs un rezultāti: volejbols.lv
Turnīra tabula: volejbols.lv

     [+] [-]

, 2013-02-14 12:44, pirms 11 gadiem
Leģionāre uz rezervistu soliņa! Nekam neder,izņemot varbūt RD.