Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Mārupe" apspēlē ventspilniekus, piesakoties uz pirmo vietu

Jānis Celmiņš

"Mārupe" apspēlē ventspilniekus, piesakoties uz pirmo vietu
VK "Mārupes" volejbolisti
Foto: http://flavors.me/vk_marupe

Sestdien Latvijas čempionātā volejbolā 1. līgā vēl vienu uzvaru izcīnīja "Mārupes" volejbolisti, kas savā laukumā "Tīraines" Sporta centrā prata apspēlēt VK "Ventspils", izsakot nopietnas pretenzijas uz uzvaru 1. līgas regulārajā čempionātā.

Vakar spēle "Tīraines" Sporta centrā mārupieši iesāka lēnīgi un nedaudz nervozi, atzīstot kurzemnieku pārākumu spēles pirmajā setā – 20:25. Par spēles lūzuma punktu jāuzskata otrais mača sets, kurā laukuma saimnieki salauza "Ventspils" pretestību. Ar spēlētāju maiņām pastiprinot spēli (visi laukumā nākušie komandas spēli tikai pastiprināja) "Mārupes" komanda sākumā uzvarēja otro setu (26:24), bet vēlāk guva uzvaras arī mača trešajā un ceturtajā setā, attiecīgi 25:22 un 25:17.

"Mārupes" komanda vakar bija optimālajā sastāvā, jo laukumā pirmo reizi šosezon devās arī Andris Gitendorfs. Ar šo uzvaru "Mārupes" komanda pieteikusi nopietnas pretenzijas uz pirmo vietu LČ 1. līgas regulārā čempionāta noslēgumā. Lielākie statistiķi jau paspējuši sarēķināt, ka "play-off" turnīra pirmajā kārtā regulārā čempionāta uzvarētājiem pretī stāsies "Ozolnieku" volejbolisti.

"Mārupes" komandai regulārajā čempionātā vēl jāaizvada divas spēles. Ceturtdien viesos jāspēlē ar "RTU-UPS" komandu, bet sestdien savā laukumā jātiekas ar "Balvu" volejbolistiem.

Turnīra tabula: volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija | 1.LĪGA...
Atlikušo spēļu kalendārs: volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija | 1.LĪGA...

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
flavors.me: VK MARUPE : Flavors.me

Vai "Mārupe" uzvarēs 1. līgas regulārajā čempionātā

  • 38

  • 26


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-14 16:49, pirms 15 gadiem
šī komanda aug ar katru gadu, kaut gan komanda nav nekādi jaunie puiki, laikam problēmas bija galviņās agrāk, kad visiem pienesa ūdeni!

     [+] [-]

, 2010-02-16 15:15, pirms 15 gadiem
VK Ventspils briestot pārsteigums sastāvā: vkventspils.lv

     [+] [-]

, 2010-02-17 09:50, pirms 15 gadiem
"lielākie statistiķi"??