Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ramma rezultatīvs, klubam zaudējums

Jānis Celmiņš

Ramma rezultatīvs, klubam zaudējums
Valters Ramma

Desmito zaudējumu, vienpadsmit aizvadītajās Spānijas volejbola čempionāta spēlēs piedzīvojusi Valtera Rammas pārstāvētā "Jusan Canarias" komanda, kas savā laukumā ar 2:3 atzina "C.V. Elche" kluba pārākumu.

Svētdienas vakarā Rammas pārstāvētā „Jusan Canarias” komandasavā laukumā piedzīvoja vēl vienu sāpīgu zaudējumu, šoreiz piekāpjoties „C.V. Elche”. Uzvarējuši pirmajos divos setos attiecīgi ar 25:22 un 25:21 „Jusan Canarias” volejbolisti piekāpās nākamajos trijos (17:25, 22:25, 16:18) un atzina savu pretinieku pārākumu visā spēlē ar 2:3.

Latvijas izlases otrā tempa uzbrucējs spēli iesāka sava kluba pamatsastāvā un spēlējot sev neierastajā diagonāles uzbrucēja pozīcijā guva 17 punktus.

Pēc spēles portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Valteru Rammu Spānijā. „Nospēlējām salīdzinoši labi. Mums trūkst divi spēlētāji, kuri ieradīsies tuvākajās dienās, tāpēc biju spiests spēlēt kā diagonāles uzbrucējs. Pats nospēlēju visai veiksmīgi. Diemžēl zaudējums piecos setos mums jau kļuvis par ierastu lietu. Jādomā un jācer, ka pēc jauno spēlētāju ierašanās sniegumu spēsim uzlabot”, optimistisks ir Ramma.

Izmantotie resursi:
www.rfevb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-14 17:55, pirms 17 gadiem
pamatigi nokritie klubs pec pagasgad uzradita snieguma!!!