Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra jauniešiem kalendārs

Jānis Celmiņš

Publiskots Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra jauniešiem kalendārs volejbolā. Latvijas U-19 izlase savu pirmo spēli B apakšgrupā, kas risināsies Beļģijas pilsētā Vilvordē aizvadīs 2009. gada 6. janvārī pret vienaudžiem no Spānijas.

Jau ziņojām, ka Latvijas U-19 jauniešu izlase ielozēta vienā apakšgrupā (B) ar Beļģijas, Spānijas, Grieķijas, Izraēlas un Luksemburgas izlasēm.

Kļuvis zināms apakšgrupu turnīra kalendārs. Pirmo spēli mūsu puiši aizvadīs nākamā gada 6. janvārī tiekoties ar vienaudžiem no Spānijas, bet septītajā, astotajā, devītajā un desmitajā janvārī spēlēs attiecīgi ar Izraēlas, Grieķijas, Luksemburgas un Beļģijas izlasēm.

Latvijas U-19 izlases galvenais treneris šobrīd ir ilggadējais Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretārs Guntis Lazda.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2008-11-13 21:41, pirms 16 gadiem
Kur Lazda tur nekā laba nav bijis un nebūs.