Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "ELVI / Kuldīga" mērķē augstu

Jānis Celmiņš

SK "ELVI / Kuldīga" mērķē augstu
Uģis Puķītis (SK ELVI/Kuldīga)
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Piedāvājam Kuldīgas rajona laikraksta "Kurzemnieks" pirmssezonas intervijas ar SK "ELVI / Kuldīga" komandas volejbolistiem par komandas mērķiem jaunajā sezonā un to sasniegšanu.

Laikraksts "Kurzemnieks" volejbola komandas "ELVI / Kuldīga" spēlētājiem uzdod vienu jautājumu - Kāds ir šīs sezonas mērķis? Un kāds būs jūsu devums komandai, lai tā pietuvinātos uzvarai?

Toms Šmēdiņš: Par komandas mērķiem man vēl nekas nav zināms, jo nav bijis kopējās sanāksmes. Cik lasīju internetā, tad Eiropas kausos mums jāpārvar pirmās divas kārtas. Komanda vēl nav pilnīga. Dažās pozīcijās trūkst konkurences. Grūti pateikt, ko varam uzvarēt, ko ne. Taču, spriežot pēc spēka samēriem, Latvijas finālā vajadzētu būt.

Vjačeslavs Grimailovs: Domāju, ka mērķi ir visaugstākie. Cīnīsimies par pirmajām vietām. Bet, vai tas izdosies, grūti patlaban pateikt. Mazliet neizdodas komandas spēle. Pie tā vēl jāpiestrādā. Ar savu aizvadīto pirmo sezonu komandā esmu apmierināts. Vienmēr jau ir interesanti pievienoties citai komandai, uzzināt, kas tajā ir atšķirīgs. Man bija patīkami spēlēt, nedomāju, ka beigās būs tik labi. Gribas arī šosezon parādīt tikpat labu sniegumu.

Rolands Ozoliņš: Mērķi, protams, ir visaugstākie. Darīšu visu, kas būs manos spēkos. Domāju – katram ir, pie kā piestrādāt, jo neviens nav ideāls. Ne par vienu sezonu nevar sacīt, ka viegla. Komandās ir mainījušies spēlētāji, arī mūsējā. Uzskatu, ka cīņas būs spraigas.

Mārcis Obrumanis: Mērķi nav zemāki kā pagājušajā gadā. Gribam Latvijā spēlēt finālā, tāpat labi nostartēt arī līgā Schenker un Eiropas kausos, vismaz pārvarēt pirmo kārtu. Protams, labi būtu, ja izdotos tikt pāri arī otrajai. Cītīgi jāstrādā treniņos, tad būs arī rezultāts.

Uģis Puķītis: Man vērtējums ir tāds, ka tāpat kā pērn jāiekļūst Schenker četriniekā, Latvijas čempionāta un kausa finālā. Centīšos darīt visu, kas manos spēkos. Ceru, ka spēšu daudz dot komandai, lai tā sasniegtu augstākus mērķus.

Ēriks Baiks: Tagad grūti pateikt. Protams, vienmēr gribas, lai komanda būtu pirmajā vietā. Bet to vēlas visi klubi. Kā mums tas izdosies – nezinu. Elvi spēlētāji vēl jauni, un ir maza pieredze. Katram arī sava psiholoģija, daži vēl nav gatavi ieņemt pirmo, otro vietu. Domāju, ka šajā sezonā būs labāk.

Gatis Vanags: Savu pirmo sezonu Elvi vērtēju kā labu, jo čempionātā komandai bija iespējas uzvarēt, taču kaut kas aizķērās. Pretinieks nevinnēja savās mājās Rīgā, bet mēs atkal savējās – Kuldīgā. Pēc manām domām, ja trešā spēle būtu bijusi kādā neitrālā laukumā, tad rezultāts varēja būt arī citādāks. Šajā sezonā mērķi paliek tie paši. Tāds ir kluba uzdevums, un mums tas jāpilda. Cik būs manos spēkos, tik arī centīšos sevi atdot laukumā, lai pietuvinātu komandu uzvarai. Šogad man ir iespēja spēlēt laukumā. Vēl – Elvi ir vislabākie līdzjutēji. Bez tiem spēlēt nevaram.

Izmantotie resursi:
Kuldīgas rajona laikraksts "Kurzemnieks"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja