Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dubajā pārāki nīderlandieši un amerikānietes

Jānis Celmiņš

Dubajā pārāki nīderlandieši un amerikānietes
Numerdors un Šuils
Foto: www.fivb.com

Aizvadītajā nedēļā Apvienotajos Arābu Emirātos (Dubajā) risinājās viens no pēdējiem sezonas FIVB Pasaules kausa posmiem pludmales volejbolā. Kungu konkurencē uzvaru svinēja Numerdors / Šuils, bet starp dāmām labākās bija Volša / Branaga.

Vīriešu turnīra finālā nīderlandieši Numerdors un Šuils (turnīrā izsēti ar otro numuru) ar rezultātu 2:1 (12:21, 21:16, 15:10) apspēlēja vāciešu Rekermanu un Urbačku. Turnīra pirmais duets Hārlejs un Pedro (Brazīlija) spēlē par trešo vietu ar rezultātu 2:1 apspēlēja Francija duetu Čess / Čess.

Atgādināsim, ka vienīgais Latvijas duets, kurš startēja Dubajā bija Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Viņiem šajā posmā izcīnīta 17. vieta.

Dāmu konkurencē uzvaru Dubajas smiltīs svinēja ASV duets Volša / Branaga. Viņas finālā ar rezultātu 2:0 (21;18, 21:19) apspēlēja citu šīs valsts duetu Rosu / Bosu. Interesanti, ka Volšas ierastā pāriniece Meja Treanore visai savādā veidā guvusi kājas savainojumu. Tas noticis piedaloties šovā "Dejo ar zvaigzni".

Izmantotie resursi:
fivb.com