Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāta finālā Francija pret Poliju

Jānis Celmiņš

Eiropas čempionāta finālā Francija pret Poliju
Francijas izlases volejbolistu prieks par iekļūšanu finālā
Foto: www.cev.lu

Eiropas volejbola čempionāta finālā šovakar spēlēs Polijas un Francijas izlases. Cīņā par trešo vietu laukumā dosies Bulgārijas un Krievijas valstsvienības.

Sestdien pirmajā no pusfināliem Polijas izlase visai pārliecinoši guva virsroku pār Bulgārijas valstsvienību – 3:0 (25:19, 30:28, 25:20).

Otrs kontinenta čempionāta pusfināls starp Francijas un Krievijas valstsvienībām izvērtās krietni spraigāks. Spēli labāk iesāka Francijas volejbolisti, izcīnot uzvaras pirmajos divos setos attiecīgi ar 25:18 un 25:22. Krievi šajā brīdī rokas nenokāra un spējot salauzt Francijas izlases pārākumu trešā seta galotnē uzvarēja ar 27:25. Ceturtajā setā krievu uzvara šaubas neradīja (25:17) un viss izšķīrās spraigā piektā seta galotnē. To nedaudz pārliecinošāk aizvadīja Francijas izlase, svinot uzvaru ar 17:15.

Tādejādi svētdien spēlē par trešo vietu laukumā dosies Krievija un Bulgārija, bet finālā spēlēs Francija un Polija.

Izmantotie resursi:
cev.lu