Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Trīs uzvaras būtu ideālais variants"

Jānis Pārums

Vilde:  "Trīs uzvaras būtu ideālais variants"
Raimonds Vilde

Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Raimonds Vilde šodien sarunā ar portālu eSports.lv atklāja, ka Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā sabraukumā centīsies sasniegt maksimālo rezultātu, piebilstot, ka izlases sastāvs tiks nosaukts šovakar.

Pirmais sabraukums no 16. līdz 18. maijam notiks Holandes pilsētā Roterdamā. Latvijas izlases pretinieki būs mājinieku, Slovēnijas un Azerbaidžānas izlases. Maija beigās un jūnija sākumā (30. maijs – 1. jūnijs) Mariborā paredzēts otrais sabraukums.

No katras kvalifikācijas grupas finālturnīram kvalificēsies uzvarētāji, bet otro vietu ieguvēji "play-off" mačos izcīnīs vēl trīs ceļazīmes.

Sarunā ar portālu eSports.lv Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Raimonds Vilde atzina, ka pilna informācija ir tikai par divām no trim izlasēm, ar kurām jāspēlē: "Par Slovēniju un Holandi ir pilna informācija – gan videoieraksti, gan statistika. Par Azerbaidžānu informācijas principā nav, bet domājams, ka tas būs vājākais pretinieks no šī trijnieka. Ar viņiem spēlēsim bez iepriekšējas informācijas."

Galvenais treneris sacīja, ka tie 12 spēlētāji, kas brauks uz pirmo sabraukumu Roterdamā , būs zināmi šovakar. "Uzdevums ir iespējami maksimālais. Trīs uzvaras būtu ideālais variants, taču arī divas uzvaras būs labs rezultāts. Mēs pretiniekus nešķirosim, nebūs nekādas taupīšanās, ar visiem spēlēsim ar vienādu, maksimālu, atdevi."

Vilde nevēlējās komentēt Anša Medeņa izteikumus un atteikšanos spēlēt izlasē, atbildot lakoniski: "Šobrīd negribu par šo tēmu runāt, es esmu vīlies cilvēkā..."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 15:42, pirms 16 gadiem
gan jau ka neapmierina, bet trennerim spljaut pret veeju pirms pasha kvalifikaacijas turniira nebuutu taa pareizaakaa riiciiba

     [+] [-]

, 2008-05-13 15:53, pirms 16 gadiem
reali ceribu nav.Nu celajs ir svaks un viens pirmais temps nu nevelk.vieniga ceriba ja bus aba servju uznemshana tad vel var cinieties.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 15:55, pirms 16 gadiem
Raimītis varētu beidzot vilties pats sevī.
Tas būtu vislabākais, ko viņš kā treneris (uzsveru vārdu treneris. Te nav runa par Vildi kā savulaik patiešām izcilu spēlētāju) Latvijas volejbolam varētu dot...

     [+] [-]

, 2008-05-13 21:52, pirms 16 gadiem
Cēlājs ir sačoks nevis švaks...
2m cēlājs, tādu vajag pameklēt, tikai attieksme nav pareizā. Daudz jāšancē lai tiktu augstākā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 22:45, pirms 16 gadiem
naivais, Vilde! shodien atkal pazīlēju kafijas biezumos - man rādās, ka pirmajā sabraukumā izlase uzvarēs tikai vienu spēli...