Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

LČ Nacionālajā līgā triumfē "Aizputes" volejbolisti

Jānis Celmiņš

LČ Nacionālajā līgā triumfē "Aizputes" volejbolisti
Foto: vk.aizpute.lv

Par Latvijas čempionāta Nacionālās līgas uzvarētājiem kļuvuši "Aizputes" volejbolisti, kuri finālsērijas ceturtajā mačā ar 3:1 pieveica "VK Ventspils" volejbolistus, tādejādi sērijā triumfējot ar 3-1.

Aizvadītajā sezonā šīs abas komandas tikās Pirmās līgas finālā, kur sērijā ar 3-2 pārāki izrādījās ventspilnieki. Šogad "Aizputei" izdevās revanšēties. Kurzemes derbijs varēja noslēgties jau vakar, jo "Aizpute" bija uzvarējusi pirmajās divās sērijas spēlēs. "VK Ventspils" gan prata sēriju pagarināt līdz ceturtajam mačam, taču šodien spēka izrādījās par maz. Ceturtās spēles rezultāts 3:1 par labu aizputniekiem, tieši tāds pats kā sērijā 3-1.

Jau vēstīts, ka bronzas godalgas šogad izcīnīja "VK Aizkraukle", kas sērijā ar 2-1 uzvarēja "VK LSPA/Ķekavas novads" komandu.

Līdz ar šī turnīra beigām noslēgusies arī 2013./2014. gada Latvijas klasiskā volejbola čempionāta sezona visās līgās.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2014-04-13 18:09, pirms 10 gadiem
Apsveicu čempionus!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-13 18:45, pirms 10 gadiem
Uz Šenkeru
Aizputē tagad ir lielāki resursi (spēlētāju) nekā Kuldīgai, kuru pabalsta vēl juniori no citiem reģioniem

  -1 [+] [-]

, 2014-04-13 18:58, pirms 10 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Uz Šenkeru
Aizputē tagad ir lielāki resursi (spēlētāju) nekā Kuldīgai, kuru pabalsta vēl juniori no citiem reģioniem
Nu nav gan tā pēc manām domām, Kuldīgai tomēr ir spēcīga bāze, bet Aizputei tā nav tik izteikta.

     [+] [-]

, 2014-04-13 19:48, pirms 10 gadiem
Aizpute uz schenkeri? Grundmanis serija nospeleja 90% visu speli viens pats. Vins varetu pie kada schenker kluba spelet nevis aizpute :d Parejie pacela dazas bumbas un noskatijas ka grundmanis uzbruk.

     [+] [-]

, 2014-04-13 20:05, pirms 10 gadiem
gausha rakstīja: Aizpute uz schenkeri? Grundmanis serija nospeleja 90% visu speli viens pats. Vins varetu pie kada schenker kluba spelet nevis aizpute :d Parejie pacela dazas bumbas un noskatijas ka grundmanis uzbruk.
Nu nebija jau ar tā, trešajā fināla spēlē daudz uzbrukumi tika izspēlēti caur otrā tempa uzbrucējiem, to pašu novērot varēja šajā finālspēle, jā daudz bumbas nosita Grundmanis un uz viņu spēlēja un 90 % tiešām nebija, bet nu citu loma ar taču bija ļoti liela, it īpaši no pirmiem tempiem blokā, ja ne uzbrukumā, tad blokos palīdzēja attiecīgi (otrā tempa/cēlājam/diognālei) nolikt kārtīgu māju.

     [+] [-]

, 2014-04-13 20:08, pirms 10 gadiem
Un par šenkeru runājot, nedomāju kad Aizputei šenkerā būtu vieta, to pierādīja kausa spēles pret Daugavpili, kaut vai tajā pašā otrajā spēlē Daugavpilī, spēle bija ļoti līdzīga un riskanta priekš Universitātes komandas, vienkārši Aizputnieki nevarēja izsekot ātrajai saspēlei Daugavpiliešu un cēlieniem uz stūri, jo gandrīz 1/3 sitienu no Daugavpils komandas bija pretī viens mazais bloks ( otrais temps)

     [+] [-]

, 2014-04-14 14:37, pirms 10 gadiem
Žēl, ka visapmeklētākās spēles netika raidītas netā!

  +2 [+] [-]

, 2014-04-16 10:02, pirms 10 gadiem
Vienīgais raksts sezonā par Nacionālo līgu, tas pats ar 1 rindkopu, tā turpināt!!!!! Tiešām tik grūti uzrakstīt kaut ko? Veikt detelizētāku aprakstu? Pieminēt cik daudz fanu bija trībīnes? par to ka vispār šīs spēles bija daudz kārt vairāk apmeklētāks nekā SHENKER finālsērija? Tur pat nav ar ko salīdzināt, cik daudz cilvēku, kāda atmosfēra un galvenais bija ļoti skatāms fināls. Bet nu jā, rādīet un rakstiet tik tālāk par pieņemsim "ļoti" interesanto DU - OZOLNIEKU 3. vietas spēli

Riktīgs sporta portāls. Smiekli nāk, tad labāk nerakstīt neko! Vai pareizāk neko nenokopēt. COPY/paste from volejbols.lv

Bet Aizpute malači, nopietni apdomājiet nākotnē ar par Shenker, Jūs to varat!