Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mūsējie Eirokausos: Turpina brāļi Celitāni, Pēda un Točko-Ativi

Jānis Celmiņš

Mūsējie Eirokausos: Turpina brāļi Celitāni, Pēda un Točko-Ativi
Gundars Celitāns
Foto: www.scc-volleyball.de

Čempionu līgā volejbolā vakar un aizvakar tika aizvadītas pēdējās apakšgrupu spēles. Turnīra otrajā kārtā iekļuvuši Armanda Celitāna, Jāņa Pēdas un Olgas Točko-Ativi klubi, bet bez dalības otrajā turnīra kārtā nācies palikt Valteram Rammam un Sofijas "CSKA" klubam. Gundars Celitāns un viņa pārstāvētā Ankaras "Ziraat Bankasi" izcīnījusi pārliecinošu uzvaru CEV kausa izcīņas 1/4 finālā, nodrošinot vietu kausa izcīņas nākamajā kārtā.

Čempionu līgā turpinās trīs mūsējie

Armanda Celitāna pārstāvētā Beļģijas "Knack Roselare" komanda apakšgrupas pēdējā spēlē, izbraukumā ar 3:0 apspēlēja "Hypo Innsbruck". Armanda kontā pieci punkti. Beļģijas komanda apakšgrupas noslēguma turnīra tabulā ieņēma otro vietu aiz Maskavas "Dinamo", tādejādi nodrošinot vietu otrajā turnīra kārtā.

Tāpat otrajā kārtā spēlēs arī Jāņa Pēdas Itālijas "Bre Banca Lanutti" vienība, kas apakšgrupas pēdējā spēlē savā laukumā ar 3:1 pieveica Spānijas "CAI Teruel". Jānis spēlēja vien epizodiski un punktus neguva. Arī Itālijas klubs grupā ieņēma otro vietu, uzreiz aiz "Noliko" no Beļģijas.

Turnīra otrajā fāzē nav izdevies iekļūt Valtera Rammas pārstāvētajai Sofijas "CSKA" vienībai, kas pēdējā grupas spēlē savā laukumā uzņēma Vācijas "Generali UNTERHACHING" klubu un uzvarēja ar 3:2, taču ar to izrādījās par maz. Valters devās laukumā vien spēles ceturtajā setā, nospēlēja arī piekto un kopā guva piecus punktus.

Dāmu turnīrā Baku "Rabita" vienība ar 3:0 pārspēja Bukarestes "Dinamo" un grupā ieguva pirmo vietu. Olga Točko-Ativi spēlēja vien epizodiski un punktus neguva.

Celitānam 23 punkti, "Ziraat Bankasi" šokē itāļus

Jau ziņojām, ka CEV kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Gundara Celitāna pārstāvētā Ankaras "Ziraat Bankasi" komanda viesos atzina vienas no spēcīgākajām Itālijas komandām "Casa Modena" pārākumu (1:3) un atbildes spēlē tai bija nepieciešama uzvara trijos setos un pēc tam vēl jāuzvar tā sauktajā "zelta setā". Šos abus punktus Turcijas klubs arī izpildīja, šokējot pretiniekus un iekļūstot turnīra nākamajā kārtā. Gundars atkal bija lielisks – šoreiz viņa kontā 23 punkti.

Izmantotie resursi:
Legavolley - Home Page
CEV Home