Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Aizraujošas spēles Rīgā, Cēsīs un TV ekrānos

Jānis Celmiņš

Aizraujošas spēles Rīgā, Cēsīs un TV ekrānos
Lauris Iecelnieks (VK Lāse-R)

Šodien, 13. janvārī tiks izspēlētas sešas "Schenker" volejbola līgas spēles. Trīs no šīm cīņām (Rīgā, Cēsīs un Jelgavā) solās būt ļoti aizraujošas.

Šodien tiks izspēlētas sešas "Schenker" volejbola līgas spēles. Piecas no tām tiks aizvadītas ar Latvijas klubu piedalīšanos. Šī kārta Latvijas volejbola līdzjutējiem solās būt ļoti aizraujoša - trīs ļoti interesantas spēles vienā dienā. Nu par visu pēc kārtas...

VK "Lāse-R" - "Parnu" VK
Volejbola līdzjutējiem Rīgā šodien ir lieliska iespēja doties uz Olimpisko sporta centru, kur pulksten 18.00 Latvijas čempioni VK "Lāse-R" volejbolisti uzņems spēcīgo "Parnu" VK ar vienu no "Schenker" volejbola līgas lielākajiem "spīdekļiem" Argo Meresāru priekšgalā. "Parnu" VK 2008. gadu iesākuši visai veiksmīgi - izcīnītas uzvaras pār "Selver", SK "Cēsu Alus", SK "ELVI/Kuldīga" (vakar) un piedzīvots zaudējums pret SK "Rīga" (aizvadītajā nedēļas nogalē). Rīdzinieki pēc Ziemassvētku brīvdienām aizvadījuši tikai vienu spēli, vakar pārspēti "Viru" VK volejbolisti (3:0). Pirmajā abu komandu tikšanās reizē, Pērnavā, uzvaru ar 3:2 svinēja mūsu Argo Meresārs un Co. Kā būs šoreiz? Vai Raimonda Vildes trenētie "robežsargi" spēs revanšēties?

SK "Cēsu Alus" - "Aeroc Rakvere"
Vēl viena interesanta spēle šodien risināsies Cēsu 2. pamatskolā. Tur pulksten 18.00 laukuma saimnieki SK "Cēsu Alus" volejbolisti dosies laukumā cīņā ar turnīra tabulā blakus esošo "Aeroc Rakvere" komandu. Volejbols Cēsīs nav spēlēts vairāk kā mēnesi, kura laikā klubam pievienojies ilgu laiku ASV spēlējušais pirmā tempa uzbrucējs Nils Dauburs. Aizvadītajā nedēļas nogalē, ar Dauburu sastāvā, cēsnieki ar 0:3 piekāpās "Parnu" VK, bet nu lūkos izcīnīt uzvaru pār sava kalibra pretiniekiem - "Aeroc Rakvere" volejbolistiem. Pirmā apļa spēlē Cēsu volejbolistiem izdevās izcīnīt uzvaru ar 3:1. Ar veselības problēmām šobrīd cīnās Kristians Marnics, Uldis Bergmanis un Vitālijs Oļeiņikovs, vai Cēsu klubam pietiks resursi uavarai pār Rakveres klubu?

VK "Biolars/Ozolnieki" - SK "Rīga"
Sev neierastajā Jelgavas Sporta hallē savu mājas spēli šodien aizvadīs Latvijas kausa ieguvēji VK "Biolars/Ozolnieki" volejbolisti, kuri tur pulksten 17.00 uzņems SK "Rīga". Spēli tiešraidē demonstrēs arī LTV7 kanāls. Viņu ierastā mājas spēļu zāle Ozolniekos nav piemērota televīzijas translācijām, tāpēc "oži" to aizvadīs tieši Jelgavā. Vai VK "Biolars/Ozolnieki" spēs parādīt tādu pat sniegumu kā Latvijas kausa "final-four" un sagādāt pārsteigumu Latvijas volejbola līdzjutējiem arī šoreiz. Daudzi uzskata, ka viņi savu labāko spēli šosezon jau nospēlējuši Latvijas kausa finālā, vai tā tiešām ir? Rīgas klubs sezonas otrajai pusei gatavojas ļoti nopietni. Rīdzinieku treniņos redzēti Ungārijas un Venecuēlas valstsvienību spēlētāji, taču viņi šīs dienas spēlē nepiedalīsies. SK "Rīga" šodien nāksies iztikt arī bez sava ierastā libero pozīcijas spēlētāja Austra Štāla (trauma). Viņu pēdējās divās spēlēs veiksmīgi aizvietoja Andris Krūmiņš.

„Schenker” volejbola līgas spēles (13. janvāris)
Olimpiskais SC, pl. 18.00, VK LĀSE-R - PÄRNU VK
Kuldīga SC, pl. 14.00, SK ELVI/KULDĪGA - VÕRU VK
Jelgavas SH, pl. 17.00, BIOLARS/OZOLNIEKI - SK RĪGA (LTV7 tiešraide)
Cēsu 2. p-sk, pl. 18.00, CĒSU ALUS - AEROC RAKVERE
Audentes SH, pl. 14.00, SELVER TALLINN - ISTO/SM TAURAS
A.LeCoq, pl. 17.00, TARTU PERE LEIB - EZERZEME/DU

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl

     [+] [-]

, 2008-01-13 11:27, pirms 17 gadiem
Kuldīgai un Lāsei vajadzētu uzvarēt...
Tāpat arī Cēsim, Ezerzeme visticamāk zaudēs, bet Biolars vs Rīga grūti kaut ko prognozēt

     [+] [-]

, 2008-01-13 16:29, pirms 17 gadiem
ELVI/KULDIGA vs VÕRU VK 3:1 (25:19, 23:25, 25:22, 25:23)
SELVER TALLINN vs ISTO/SM TAURAS 3:1 (25:11, 25:21, 22:25, 25:18)