Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Startējis Latvijas čempionāts volejbolā dāmām

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē Babītes Sporta klubā risinās Latvijas volejbola čempionāts dāmām. Pirmās divas spēles jau aizvadītas, un tajās fiksēti loģiski rezultāti. Pie panākumiem tikusi Latvijas junioru izlase, kā arī Amatieru līgas zelta medaļnieces „Zeltaleja” komandas volejbolistes.

Jau vēstīts, ka Baltijas līga dāmām noslēgusies ar Baltkrievijas klubu uzvarām, tāpēc šobrīd pienācis laiks Latvijas čempionātam, kurš šosezon startē sešas komandas. Par medaļām nacionālajā čempionātā šogad cīnās sešas komandas – trīs no augstāk minētās Baltijas līgas (SK Babīte, Jelgava/LU un Latvijas Junioru izlase), kā arī trīs no Amatieru līgas ("Zeltaleja", VK Ezerzeme un Latvijas Universitāte).

Šovakar Babītes Sporta klubā tika aizvadītas pirmās divas spēles, kurās pie panākumiem tika Latvijas junioru izlase un „Zeltaleja” volejbolistes, kuras pieveica attiecīgi „LU” (Amatieru līgas 5. vieta) un VK „Ezerzeme” vienības. Maču rezultāti attiecīgi 3:1 un 3:0.

Abas šī brīža spēcīgākās Latvijas komandas „Jelgava/LU” un „SK Babīte” turnīrā iesaistīsies rīt.

Turnīra izspēles kārtība un rezultāti šeit: LČ KALENDĀRS/REZULTĀTI

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja