Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nacionālās līgas finālsērijā vadību pārņem kuldīdznieki

Jānis Celmiņš

Nacionālās līgas finālsērijā vadību pārņem kuldīdznieki
Foto: aprinkis.lv

Latvijas čempionāta Nacionālajā līgā finālsērijas trešajā spēlē „Kuldīgas NSS/K-volejs” komanda ceturtdienas vakarā Jaunmārupes sākumskolas sporta zālē ar 3:0 pieveica „SC Mārupe” volejbolistus, izvirzoties arī sērijas vadībā 2-1.

Jau vēstīts, ka pēc pirmajām divām finālsērijas spēlēm rezultāts sērijā bija neizšķirts 1-1. Sērijas trešais mačs atkal risinājās „SC Mārupe” komandas laukumā. Pirmajā mačā Jaunmārupes sākumskolas sporta zālē mārupieši prata svinēt uzvaru ar 3:0, taču vakar viņiem klājās plāni – pirmais sets tika zaudēts ar rezultātu 18:25, otrais galotnē ar 24:26, bet trešajā ciests zaudējums ar 19:25. Sērijā rezultāts šobrīd tādejādi kļuvis 2-1 par labu kurzemniekiem.

Par labākajiem trešās finālsērijas spēles spēlētājiem tika atzīti Edvarts Buivids, Gatis Slavēns (Kuldīgas NSS) un Rihards Finsters (SC Mārupe).

Nākamais un, iespējams, pēdējais sērijas mačs risināsies Kuldīgā, 20. aprīlī.

Bronzas sēriju ar panākumu sāk „LSPA/Ķekavas novads”

Tikmēr Nacionālajā līgās sākusies arī sērija par bronzas medaļām. To ar uzvaru sākuši VK „LSPA/Ķekavas novads” volejbolisti, kuri sīvā piecu setu cīņā uzveica SK „Limabži” komandu, līdz ar to rezultāts spēļu sērijā ir 1-0. Jau rīt Limbažos risināsies otrais un, iespējams, pēdējais sērijas mačs. Cīņa par bronzu rit vien līdz kādas komandas divām uzvarām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 17:20, pirms 11 gadiem
Siicis89 rakstīja: Cik saprotu, tad nacionālais čempionāts ir augstākā līga Latvijā?! Kādas ir priekšrocības turnīra uzvraētājiem, notiek pārspēles ar kādu no Shenker klubiem?
Nekas nenotiek, ja nu vienīgi Latvijas kauss.
Schenker vari spēlēt, ja naudas pietiek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja