Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "Poliurs/Ozolnieki" spēlēs par 3. vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Poliurs/Ozolnieki" spēlēs par 3. vietu
"Poliurs/Ozolnieki"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

„Poliurs/Ozolnieki” volejbolistiem nav izdevies iekļūt „Schenker” līgas finālā. Mūsējie šodien Tallinā ar 0:3 (19:25, 17:25, 15:25) piekāpās čempionvienībai „Selver”.

"Ozīši" pret līgas pēdējo četru gadu uzvarētājiem vissīvāk pretī turējās pirmajā setā, kurā spēja uzvarēt 19 izspēlēs, bet katrā no nākamajiem trim setiem par divām mazāk nekā iepriekšējā setā un mačā loģisks zaudējums ar 0:3. Zaudētāju sastāvā desmit punktus guva Aivars Siļutins, bet uzvarētāju rindās Denisam Petrovam četri, savukārt rezultatīvākais ar 14 bija Dmitro Pasitskijs.

"Poliurs/Ozolnieki" treneris Zigismunds Grigoļunovičs pēc spēles atzina, ka komanda nospēlēja tā, kā varēja pret tik spēcīgu pretinieku kā "Selver": "To, ko puišiem liku darīt, viņi mēģināja izpildīt. Salīdzinot komandu meistarību, spēlētāji pilnībā uzdevumu nevarēja izpildīt, lai arī kā to vēlējās. Pirmkārt, nevarējām izpildīt kvalitatīvu serves uzņemšanu, pretinieki bija pārāki individuālā uzbrukumā, mēs nespējām tikt galā arī, spēlējot viens pret vienu. Otrkārt, domāju arī psiholoģiski komandai bija grūti spēlēt, zinot, ka pretinieks ir galvas tiesu pārāks. Tas nedaudz ierobežo spēlēšanas kvalitāti - gribi, bet nevari. Ar komandu pirms braukšanas uz Tallinu izrunājām, ka svarīga ir rītdienas spēle, bet šodien jāspēlē kā varam, jo rīt, pēc šīs nervozās spēles, komanda būs morāli nobriedušāka. Nevaru teikt, ka komanda nospēlēja slikti, vienkārši komandu līmenis atšķiras. "Selver" ir profesionāla komanda, bet mūsu komandā spēlē puiši, kuriem patīk volejbols un kuri grib spēlēt.”

Rīt plkst. 13:30 spēlē par 3. vietu mūsējie tiksies ar Tartu „Pere Leib”, kas ar 1:3 piekāpās „Parnu” komandai. Pērnavas komandas cēlājs Agris Leitis, kurš ir arī viens no Latvijas izlases cēlājiem, pēc spēles atzina, ka viņiem uzvarēt palīdzējusi arī veiksme: „Uzvarējām, jo cīnījāmies, kā arī veiksme piepalīdzēja. Paņēmām daudzas smagās bumbas, kas nebija mazsvarīgi, protams, bija arī momenti, kad nepaņēmām, bet spējām saņemties un cīnījāmies. Tartu uz sezonas otro pusi parāda labu spēli, salīdzinājumā ar to, kā viņi spēlēja sezonas sākumā. Pirmajā setā uznāca ar lielu pārliecību un uzvarēja, bet tā, kā otrajā uzvarējām, šķiet, ka viņi pieplīsa. Rīt spēlēsim finālā ar Selver, protams, atkal cīnīsimies. Man patīk kā viņi spēlē, bet mēs nepadosimies!”

Izmantotie resursi:
volley.ee
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2011-03-12 18:10, pirms 14 gadiem
Ar zaudetaju Ta isti nevar saprast, tad LTV7 so speli radis tiesraide vai ne? Bisku kaitina pedeja laika tas LTV7, rada daudz spelu atkartojuma, Handbola lat-aust, ceru, ka bus tiesraide

     [+] [-]

, 2011-03-12 18:59, pirms 14 gadiem
kad viņi spēlē?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 19:30, pirms 14 gadiem
Nu cerams 3.vietu panjems!

     [+] [-]

, 2011-03-12 21:41, pirms 14 gadiem
LTV7 komentētāji bišķīt smieklīgi. Sajauc komandu nosaukumus, spēlētāju vārdus, punktus, viens otru labo visu laiku. Izklaidējoši ;D

     [+] [-]

, 2011-03-12 21:45, pirms 14 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Ar zaudetaju Ta isti nevar saprast, tad LTV7 so speli radis tiesraide vai ne? Bisku kaitina pedeja laika tas LTV7, rada daudz spelu atkartojuma, Handbola lat-aust, ceru, ka bus tiesraide
Šodienas spēle 20.20
Rīt plkst.16.00

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 22:05, pirms 14 gadiem
Viss notika kā jau prognozēju.No miroņa pir.ienu neizspiedīsi!

  -3 [+] [-]

, 2011-03-13 06:47, pirms 14 gadiem
strops rakstīja: Viss notika kā jau prognozēju.No miroņa pir.ienu neizspiedīsi!
Manas prognozes arī tuvojas - drīz Tavas aktivitātes beigsies nesmuki un pats nesapratīsi kas notiek...! Melderim gan labāk komentēt daiļslidošanu, jo no volejbola vispār jēgas nekādas!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-13 08:14, pirms 14 gadiem
Zviedrija,ko neatbildēji uz iepriekšējiem maniem jautājumiem? Uzdošu vēl vienu:Tavas aktivitātes izpaužas ar pir.iena spiešanu no miroņa?

  -3 [+] [-]

, 2011-03-13 09:00, pirms 14 gadiem
strops rakstīja: Zviedrija,ko neatbildēji uz iepriekšējiem maniem jautājumiem? Uzdošu vēl vienu:Tavas aktivitātes izpaužas ar pir.iena spiešanu no miroņa?
Kā var atbildēt idiotam??? Morāle - nekā, jo idiots tāpat neko nesaprot. Labāk kravā koferus un dodies uz vecu ļaužu pansionātu!