Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ko sestajā "Schenker" līgas "Final Four" turnīrā paveiks "Ozīši"?

Jānis Celmiņš

Ko sestajā "Schenker" līgas "Final Four" turnīrā paveiks "Ozīši"?
"Poliurs / Ozolnieki" volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Noslēgumam tuvojas „Schenker” volejbola līgas sestā sezona. Sestdien un svētdien Tallinā tiks izspēlēts 2010. / 2011. gada sezonas „final four” turnīrs un noskaidroti sestie līgas čempioni. Šodien dienas kārtībā pusfināli.

Toreiz un tagad…

Pirmajā „Schenker” līgas sezonā triumfēja VK „Poliurs/Ozolnieki” volejbolisti un šī komanda būs vienīgā, kura Latviju pārstāvēs arī sestajā „Schenker” līgas „final four” turnīrā. Līdz šim visos līgas labāko četru turnīros spēlējusi „Lāses” komanda, taču šosezon Raimonda Vildes vadītā komanda palikusi aiz strīpas. Laiki mainās un rit, bet „Schenker” līgas zelts arī šogad tiks dalīts Tallinā – pilsētā, kuras komanda triumfējusi līgā pēdējos četrus gadus un ir favorīti arī šosezon. Pēdējos divus gadus Ozolnieku komandai nācies samierināties ar ceturto vietu un arī šoreiz tā nav starp favorītēm, taču ir vienīgā, kuru atbalstīs Latvijas volejbola draugi.

Šodien pusfināli

Turnīra pusfinālā „Poliurs / Ozolnieki” vienība tiksies ar pēdējo gadu čempionvienību „Selver” ar Latvijas izlases cēlāju Denisu Petrovu sastāvā. Komanda, kuru „ozīši” nav apspēlējuši ilgāku laiku un gan pēc treniņprocesa, gan komandas komplektācijas to nevajadzētu izdarīt arī šoreiz, bet „final four” turnīra reglaments pieļauj dažādas vaļības un kāpēc lai šodien nenotiktu kāds pārsteigums… un jau pirmajā turnīra pusfinālā.

Otrā pusfinālā spēkiem mērosies „Parnu” un „Tartu Pere leib” komandas, kuru rindās tāpat kā „Selver” arī ir latvieši. Pērnavā šosezon spēlē Austris Štāls un Agris Leitis, bet Tartu – Lauris Iecelnieks.

Pirmā pusfināla sākums pulksten 16.00, otrā – 18.30. Pirmo pusfinālu ierakstā būs iespējams noskatīties arī LTV7 pulksten 20.20, bet teksta tiešraidēs abām spēlēm sekot līdzi varēsiet šeit - Livestats un Livestats

”Schenker” līgas piecu sezonu medaļnieki

SezonaZeltsSudrabsBronzaCeturtā vieta
2005/2006VK Poliurs/BiolarTartu Pere LeibRīga/LU InčukalnsVK Lāse-R
2006/2007SelverVK LāseSK RīgaFalck Parnu VK
2007/2008Selver TallinnTartu Pere LeibVK Lāse-RSK Elvi/Kuldīga
2008/2009Selver TallinnTartu Pere LeibRīga/Lāse-RBiolars/Ozolnieki
2009/2010Selver TallinnTartu Pere LeibLāse-R/RīgaBiolars/Olaine-Ozolnieki
2010/2011

Cik setus pusfināla mačā "paņems" Ozolnieku komanda?

  • 14

  • 5

  • 21

  • 29


Slēpts komentārs: Mory

  -1 [+] [-]

, 2011-03-12 10:16, pirms 14 gadiem
Ja Lomakins noplosās un komanda kopumā mazāk kļudās.....visādi var būt!
Bloki jau mūsējiem ir o.k.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 11:05, pirms 14 gadiem
Volejbols Latvijā pamazām iznīkst.To izspiež florbols.Puišeļi labāk skraida ,nekā uz vietas lēkā.Sportam vispār grūti laiki Latvijā.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 11:29, pirms 14 gadiem
strops rakstīja: Volejbols Latvijā pamazām iznīkst.To izspiež florbols.Puišeļi labāk skraida ,nekā uz vietas lēkā.Sportam vispār grūti laiki Latvijā.
Kad Tev kāds vienreiz iedos galvā, tad Tu iznīksi no šī portāla uz neatgriezenisku laiku. Ko lien te, ja visu tik labi zini un nekas nepatīk. Laiks Tev padomāt par kādu pansionātu un aprūpēt vecākus cilvēkus. Visiem būs labi un galvenais Tu būsi tālāk no sporta, kas Tavu veselību vienkārši grauj! Padomā ir vērts kaut ko mainīt Antiņ!

     [+] [-]

, 2011-03-12 12:00, pirms 14 gadiem
strops rakstīja: Volejbols Latvijā pamazām iznīkst.To izspiež florbols.Puišeļi labāk skraida ,nekā uz vietas lēkā.Sportam vispār grūti laiki Latvijā.
Tie, kas sporto vai spelee Latvijaa, tiem varbut gruti laiki, bet ja taa paskataas, tad neredzu nevienu sporta veidu, kursh tulit pazudis.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-12 17:01, pirms 14 gadiem
Ko dari Zviedrijā? Sēnes lasi vai pudeles? Pats jau pa pansionātu dzīvo,ja dod tādus vērtīgus padomus? Antiņš Tavs mīļākais literārais varonis,centies līdzināties? Tev pašam pieredze ar "galvā došanu" vai mukšanu? Man tas jāzina,jo varbūt jāsāk nēsāt līdzi "dihlofoss".

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 17:29, pirms 14 gadiem
All Final 4 matches are live here:
Tipikas.TV - Otseülekanne

Also tomorrow`s matches.