Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvieši starp labākajiem Čempionu līgas statistikas rādītājos

Jānis Celmiņš

Latvieši starp labākajiem Čempionu līgas statistikas rādītājos
Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva
"mūris"
Foto: cev.lu

Latvijas volejbola izlases un Francijas "Cannes" kluba spēlētāji Gundars Celitāns un Vladislavs Hotuļevs pēc "Indesit" Eiropas Čempionu līgas apakšgrupu turnīra noslēguma vairākos statistikas rādītajos atrodami starp labākajiem.

Jau ziņojām, ka „Indesit” Eiropas Čempionu līgas apakšgrupu turnīru latviešu pārstāvētais Francijas „Cannes” klubs aizvadīja ļoti pārliecinoši, izcīnot piecas uzvaras, sešās spēlēs. Vienīgo zaudējumu Celitāna un Hotuļeva pārstāvētā vienība piedzīvoja aizvadītā gada 18. decembra spēlē, kad izbraukumā atzina Itālijas A1 līgas kluba „Bre Banca Lannutti” pārākumu. Itālijas klubs A apakšgrupas noslēgumā ierindojās otrajā vietā (četras uzvaras un divi zaudējumi), bet „Cannes” izcīnīja pārliecinošu pirmo vietu.

Ieskatoties statistikas ailēs, redzams, ka vairākos rādītājos starp labākajiem atrodami arī abi latvieši – Gundars Celitāns un Vladislavs Hotuļevs.

Celitāns ar kopā gūtajiem 102 punktiem ierindojies 7. vietā starp labākajiem punktu guvējiem. Latvietis piedalījies visās sešās Čempionu līgas spēlēs (18 seti), vidēji spēlē gūdams 17 punktus (vidēji vienā setā viņam 5,67 gūti punkti). Gundars bijis labākais punktu guvējs arī savā komandā. Celitāns ierindojies arī labāko servētāju top divdesmit pieciniekā. Ar servi gūtajiem 8 punktiem Gundars ir septiņpadsmitais labākais visas līgas servētājs. Otrs latvietis – Hotuļevs šajā statistikas rādītājā ir divdesmit piektais. Labāko uzbrucēju sarakstā Celitāns ir astotais, savukārt labāko bloķētāju rangā septīto vietu ieņem Hotuļevs (sešās spēlēs 15 gūti punkti ar bloku).

„Indesit” Eiropas Čempionu līgu meistarības un sportiskā līmeņa ziņā var likt vienos svara kausos ar Čempionu līgu futbolā vai Eirolīgu basketbolā.

Izmantotie resursi:
www.cev.lu

  +5 [+] [-]

, 2008-02-12 14:21, pirms 17 gadiem
buutu tik vairaak taada liimenja vechu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-12 14:23, pirms 17 gadiem
Neapšaubāmi Latvijas labākais volejbolists

  -3 [+] [-]

, 2008-02-12 18:52, pirms 17 gadiem
„Indesit” Eiropas Čempionu līgu meistarības un sportiskā līmeņa ziņā var likt vienos svara kausos ar Čempionu līgu futbolā vai Eirolīgu basketbolā...

Vai autors smejas? Vai arii ir ljooooti kaismiigs volejbola atbalstiitaajs...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-12 19:56, pirms 17 gadiem
to bsektors

autors nesmejas! Indesit Čempionu līga tiešām ir spēcīgākais volejbola klubu turnīrs eiropā. ja tu nesaproti, tad tā jau ir tava problēma...