Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubu volejbolistes tiek pie trim uzvarām Baltijas līgas spēlēs

Latvijas klubu volejbolistes tiek pie trim uzvarām Baltijas līgas spēlēs
RSU/MVS volejbolistes
Foto: RSU/MVS "Facebook" lapa

Vakar Baltijas līgā mājas spēles aizvadīja RSU/MVS un MSĢ/Zeltaleja, bet izbraukuma spēles Lietuvā aizvadīja Jelgava/LU un SK Babīte komandas. MSĢ/Zeltaleja spēja atspēlēties no 0-2 un uzvarēt Famila Voru komandu, bet RSU/MVS komanda izcīnīja ceturto uzvaru četrās aizvadītajās spēlēs, tādējādi ieņemot 3.vietu kopvērtējumā. Lietuvā abas spēles noslēdzās trīs setos - Jelgava/LU uzvarēja Kauņas "Heksa" volejbolistes un ieņem otro vietu turnīra tabulā, bet SK Babīte piekāpās Jonavas "Achema" komandai.

MSĢ/Zeltaleja - Famila/Voru 3-2 (21:25; 20:25; 25:15; 25:22; 15:5)

MSĢ/Zeltaleja komandas sastāvā ar 19 gūtiem punktiem rezultatīvākā spēlētāja bija Alise Lece. Enijai Bidzānei 18, Alisei Pētersonei 12, Evai Deisai 10, Ievai Šneiderei 7, Martai Ozoliņai 5, Paulai Zirģelei 4 gūti punkti.

RSU/MVS - Tartu Universitāte 3-2 (16:25; 25:19; 23:25; 25:24; 15:9)

Stradiņa universitātes komandā ar 22 gūtiem punktiem bija Anete Briņķe. Montai Urbānei 19, Montai Strazdiņai 12, Līvai Rumpei 8, Agijai Sidorovai un Alisei Pastarei 6 gūti punkti.

Tartu Universitātes sastāvā šo sezonu aizvada Latvijas izlases spēlētāja Agnese Caica. Viņas kontā šodien 13 gūti punkti. Pēc spēles Agnese atzina, ka spēlēt Igaunijas komandā ir interesanti, jo viņasprāt igaunietes spēlē daudzveidīgāk: "Nav lielas atšķirības, kur spēlēju - Latvijas komandā vai Igaunijā, galvenā atšķirība ir tā, ka igaunietes spēlē daudzveidīgāk." Jautājot par šīs dienas pretiniecēm, Agnese novērtēja, ka meitenes spēja saņemties tajos brīžos, kad tas bija nepieciešams, kā arī varēja just, ka tiek pildīti treneru uzstādījumi.

RSU/MVS galvenā trenere Inguna Minusa: "Visi pirmie seti paiet kamēr saprotam, kāds sastāva variants būs labāks laukumā, kā arī kādas ir pretinieces." Pagājušajā sezonā šī komanda startēja kā Junioru izlase, kur kodols ir saglabājies arī šajā gadā. Trenere atzīst, ka meitenes pa gadu ir uzkrājušas pieredzi un kļuvušas pašpārliecinātākas: "Daudz deva, ka dažas meitenes trenējās kopā ar sieviešu izlasi, dažas arī tika iekļautas sastāvā, kas deva zināmu pārliecību par saviem spēkiem. Arī ar šodien doto uzdevumu viņas tika galā, kas, manuprāt, bija daļa no uzvaras. Galvenais bija apgrūtināt darbu cēlājam un "izslēgt" galveno uzbrucēju."

Achema - SK Babīte 3-0 (25:20; 25:23; 25:11)

Babītes komandā ar 9 gūtiem punktiem rezultatīvākā spēlētāja bija Sandra Breikša. Elīnai Teterei 7, Zanei Malaševskai 4, Jeļenai Ceplītei 2, Unai Dzalbai un Ievai Mūrniecei pa 1 gūtam punktam.

Heksa - Jelgava/LU 0-3 (18:25; 19:25; 16:25)

Rezultatīvākā spēlētāja ar 12 gūtiem punktiem šodien bija Ance Auziņa. Pa 10 punktiem guva Līva Sola un Antra Šverna, 8 punkti Sandai Ragozinai, pa 4 punktiem Janai Bērziņai un Ilzei Liepiņlauskai.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja