Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis: "Spēlējam labu kopējo spēli"

Jānis Celmiņš

Leitis: "Spēlējam labu kopējo spēli"
Agris Leitis
Foto: cev.lu

"Šodien bija uzdevums pēc iespējas vairāk izmantot pirmā tempa uzbrucējus un to arī centos darīt," pēc uzvaras "Schenker" līgas spēlē pār "Biolars-Olaine/Ozolnieki" (3:2) sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina Agris Leitis, kurš šosezon spēlē "Parnu" komandā.

Jau ziņojām, ka Agra Leita pārstāvētā "Parnu" komanda šodien Ozolniekos tika pie ceturtās uzvaras četrās "Schenker" līgas spēlēs. Kā ierasts, optimistiskais un smaidīgais Agris Leitis pēc piecu setu cīņas neatteica komantāru portālam Sportacentrs.com

"Salīdzinājumā ar visām iepriekšējām spēlēm, šodien labi servējām. Uzskatu, ka mums ir laba kopējā spēle. Neviens īpaši ārā nekrīt, esam sabalansēta komanda," "Parnu" komandas veiksmīgo sezonas sākumu mēģināja izskaidrot Agris Leitis.

Latvietis ir apmierināts ar savu lomu komandā. "Jūtos labi, komanda ir forša arī treneris ir ļoti sakarīgs. Brižos, kad nav apmierināts neko neslēpj un nekautrējas pateik arī kādu skarbāku vārdu. Varu spēlēt daudz un jūtos daudz drošāk, nekā iepriekšējos gadus, kad laukumā bja jādodas vien uz maiņu. Arī sadziviski jūtos labi, ir laiks atbraukt arī uz mājām."