Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: "Problēmu netrūkst"

Jānis Celmiņš

Deveikus: "Problēmu netrūkst"
Ozolnieku kluba galvenais treneris Jurijs Deveikuss
Foto: zz.lv

"Komanda vēl ir tālu no optimālās formas, tāpēc varam būt priecīgi, ka šodien ieguvām vismaz vienu punktu," pēc zaudējuma "Parnu" komandai "Schenker" volejbola līgas regulārā čempionāta spēlē atzina "Biolars-Olaine/Ozolnieki" galvenais treneris Jurijs Deveikuss

Jau ziņojām, ka "Biolars-Olaine/Ozolnieki" volejbolisti šodien savā laukumā ar 2:3 zaudēja "Schenker" līgas līdervienībai "Parnu", kuras rindās gandrīz visu spēli nospēlēja Latvijas izlases cēlājs Agris Leitis.

"Biolars-Olaine/Ozolnieki" galvenais treneris Jurijs Devekuss pēc spēles atzina, ka ir apmierināts ar izcīnīto vienu punktu. "Komanda vēl ir tālu no optimālās formas, tāpēc varam būt priecīgi, ka šodien ieguvām vismaz vienu punktu. Pēteris Aukmanis spēles gaitā guva savainojumu un viņam tās turpinājumā klājās ļoti grūti. Īsti nebija ar ko viņu aizvietot, tāpēc tīkla vidū mums klājās grūti. Pērnavas komanda spēlē ļoti labu volejbolu. Pērnavai ir labi pirmie tempi, arī serves viņiem šodien "lidoja", mums nē."

Uz jautājumu, vai pirmā tempa pozīcijā nevarēja spēlēt Rolands Ozoliņš, treneris atzina, ka īsti nē. "Viņam vēl jāstrādā, pietrūkst izpratnes gan blokā, gan sapratnes ar cēlāju." Arī Valērijs Lomakins vēl īsti neesot gatavs palīdzēt komandai, jo esot piedalījies vien trijos komandas treniņos.

Tāpat treneris pastāstīja arī par situāciju ar Andreju Baburovu, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē guva kājas savainojumu. "Viņam ir potītes savainojums un kā minimums viņš nevarēs spēlēt vismaz trīs nedēļas."

Tāpat Deveikuss neslēpa, ka nav īstas skaidrības vai izdosies sakārtot finansiālas lietas. "Komandas turpmākā pastāvēšana šobrīd ir zem jautājuma zīmes, par papildinājumiem sastāvā pat nav vērts runāt. Ceru, ka izdosies visu sakārtot, laiks rādīs. Problēmu netrūkst."

  -4 [+] [-]

, 2009-11-12 05:39, pirms 15 gadiem
Viss tas volejs ir liela problēma,līdzīga zabaka tālmešanas vai malkas cirtēju mačiem Zviedrijā....

  +2 [+] [-]

, 2009-11-12 12:36, pirms 15 gadiem
tu pats esi viens liels zabaks strops !!!

     [+] [-]

, 2009-11-13 20:03, pirms 15 gadiem
To Strops: Kā jau latviešiem parasts - visu tik nokritizēt. Tāpēs jau esam tur kur esam. Paši pūšam un elšam, bet ja kāds cits kaut ko dara, tas ir zābaks...