Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis: "Paies zināms laiks, kamēr saspēlēsimies"

Jānis Celmiņš

Leitis: "Paies zināms laiks, kamēr saspēlēsimies"
Jānis Leitis, Jelgava / LU galvenais treneris
Foto: Viesturs Lejiņš

Pēc Jelgavas Domes kausa izcīņas, kurā mājinieces "LU / Jelgava" volejbolistes izcīnīja otro vietu iespaidos dalījās mājinieču treneris Jānis Leitis.

Jau ziņojām, ka ar Zviedrijas otrā spēcīgākā dāmu volejbola kluba "Katrinenholm" uzvaru sestdien Jelgavā noslēdzās Jelgavas Domes kausa izcīņa. Finālā zviedrietes ar 3:2 apspēlēja laukuma saimnieces - "LU / Jelgava" volejbolistes.

Mājinieču komanda Domes kausā izcīnīja otro vietu, un komandas treneris Jānis Leitis ar meiteņu sniegumu ir apmierināts. "Šajā turnīrā laukumā izgāja vien trīs spēlētājas no pagājušās sezonas, pārējās ir jaunpienācējas. Šajā sezonā mums ir arī jauna cēlāja - Madara Kaniņa, kas spēlēja ar desmito numuru -, un tas nozīmē, ka paies zināms laiks, kamēr komanda saspēlēsies," teic treneris. Viņš norāda, ka meitenes uzvaru atdevušas vien pēdējā setā, kad nevarēja uzņemt serves. Savukārt iepriekšējos setos zviedrietes esot saraustījušas mūsu bloku un tāpēc aizsardzībā gājis grūti.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-10-11 10:39, pirms 15 gadiem
" Šajā sezonā mums ir arī jauna cēlāja - Līga Upīte " Man sķiet vina savu mūžu nav ceeelusi!!! Viņa tak pa 1. tempu dragaa!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja