Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbolistu pārstāvētajiem klubiem mainīgas sekmes Francijā

Jānis Celmiņš

Latvijas volejbolistu pārstāvētajiem klubiem mainīgas sekmes Francijā
Petruševica un Kardaša pārstavētā "Chaumont" komanda
Foto: www.cvb52.com

Pirmās spēles Francijas "Pro B" līgā aizvadījuši Latvijas volejbolistu pārstāvētie klubi. Sekmes visiem mūsu sportistu pārstāvētajiem klubiem bijušas dažādas.

Aivara Petruševica un Vadima Kardaša pārstāvētā "Chaumont" komanda sezonu sāka ar uzvaru pār "Lyon" klubu – 3:1 (23:25; 25:20; 25:18; 25:22). Spēles statistika Francijas volejbola līgas mājas lapā gan pagaidām nav pieejama.

Citā Francija "Pro B" līgas pirmās kārtas spēlē spēkiem mērojās Jevgēņija Grimailova un Andreja Zavorotnija pārstāvētās komandas. Interesanti, bet šī spēle netika pabeigta. Brīdī, kad bija izspēlēti pirmie divi spēles seti un vadībā ar 2:0 bija izvirzījusies Grimailova pārstāvētā "St-Brieuc" komanda, Zavorotnija "Orange" laukumā atteicās iziet. Līdz ar to "Orange" tika piešķirts zaudējums arī trešajā setā (0:25) un uzvara arī visā spēlē tika atdota Grimailova pārstāvētajai vienībai – 3:0. Zavorotnijs spēlei pieteikts nebija, bet Grimailovs atzīmējās ar sešiem gūtiem punktiem.

Izmantotie resursi:
lnv.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-12 19:34, pirms 15 gadiem
Statistiku var atrast arī šeit volley.asso.fr

     [+] [-]

, 2009-10-12 19:39, pirms 15 gadiem
Petruševicam 20 punkti- rezultatīvākais komandā
Kardašam 4 punkti- 4 rezultatīvākais komandā
Grimailovam 6 punkti 3 rezultatīvākais komandā