Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jelgavas Domes kausu izcīna zviedrietes

Jānis Celmiņš

Jelgavas Domes kausu izcīna zviedrietes
Ance Auziņa - turnīra labākā spēlētāja
Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Ar Zviedrijas otrā spēcīgākā dāmu volejbola kluba "Katrinenholm" uzvaru sestdien Jelgavā noslēdzās Jelgavas Domes kausa izcīņa. Finālā zviedrietes ar 3:2 apspēlēja laukuma saimnieces - "LU / Jelgava" volejbolistes.

Turnīrs Jelgavas Sporta hallē sākās jau piektdien, kad tika izspēlētas pirmās sešas spēles. Pēc tām bija noskaidrojušās tās komandas, kurām svētdien bija jāturpina cīņa par kausu. Pirmajā no pusfināliem spēkiem mērojās "Jelgava / LU" un "MSĢ / Ropaži", bet otrajā laukumā devās Zviedrijas klubs "Katrinenholm" un Latvijas junioru izlase.

Finālā iekļuva Zviedrijas otrs spēcīgākais klubs "Katrinenholm" un Latvijas čempionvienība "LU / Jelgava". Spraigā un aizraujošā finālspēlē uzvaru ar 3:2 svinēja viešņas un Jelgavas Domes kausu aizveda uz Zviedriju. Cīņā par trešo vietu, ne mazāk spraigā spēlē, "MSĢ / Ropaži" apspēlēja (3:2) Latvijas Junioru izlasi.

Par turnīra labāko spēlētāju tika atzīta Ance Auziņa (LU / Jelgava), bet visas turnīra dalībnieces saņēma dāvanas no Jelgavas pilsētas Domes, AVON, Asics un Multipower.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja