Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gundars Celitāns: "Te nekas nav garantēts"

Jānis Celmiņš

Otrdien otro uzvaru Francijas volejbola čempionāta spēlē izcīnīja latvieša Gundara Celitāna pārstāvētā "AS Cannes" komanda, kas savā laukumā ar 3:2 apspēlēja "Scte" klubu. Pēc spēles portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Gundaru, kurš sniedza īsu komentāru.

Celitāns šajā spēlē aizvadīja tikai pusi no pirmā seta, guva vienu punktu un pēc tam tika nomainīts.

Pēc pēdējās Francijas čempionāta spēles Celitāns teica: "Pēdējā čempionāta spēlē nospēlēju tikai pusi no pirmā seta, jo kluba galvenais treneris deva iespēju uzspēlēt austrietim, kuram nesen piedzima dēls. Viņš aizvadīja tiešām labu maču. Šajā spēlē daudz spēlējām caur pirmajiem tempiem. Servju uzņemšana bija līmenī un cēlājs bieži izmantoja centrālos uzbrucējus. Prieks, ka nokļuvuši zaudētājos ar 0:2, beigās tomēr spējām izcīnīt uzvaru."

Vaicāts par Gundara vietu komandā viņš teica - "Mums komandā valda veselīga konkurence. Nevienam vieta pamatsastāvā nav garantēta, katrā spēlē jācenšas parādīt sevi no labākās puses. Priecē tas, ka ar katru spēli mēs darbojamies ar vien saskaņotāk un stabilāk."

Nākamo spēli „AS Cannes” klubs aizvadīs sestdien, kad izbraukumā spēlēs ar "Beauvais" vienību.

     [+] [-]

, 2007-10-11 15:24, pirms 17 gadiem
Lai veicas džekam!

  -1 [+] [-]

, 2007-10-11 15:33, pirms 17 gadiem
Nu lai nu kurš to teiktu... ja jau vidēji viņš spēlē savus 8 punktus iemočīts, tad... viss būs labi!

     [+] [-]

, 2007-10-11 21:01, pirms 17 gadiem
kaadus tev 8, vinam pirmajas 3 speelees katraa vismaz 20 punkti!