Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igaunijas čempioni - "Selver" volejbolisti

Jānis Celmiņš

Igaunijas čempioni - "Selver" volejbolisti
"Selver" volejbolisti ar iegūto kausu
Foto: www.volley.ee

Par Igaunijas volejbola čempioniem aizvadītajā ceturtdienā kļuvuši Tallinas "Selver" volejbolisti, kuri arī sērijas trešajā spēlē pieveica (3:2) "Tartu Pere leib" komandu. Igaunijas čempionāta zelta medaļu arī šogad sev kaklā kāra latviešu volejbolists Agris Leitis.

Jau ziņojām, ka pec pirmajām divām finālseērijas spēlēm rezultāts bija kļuvis 2:0 par labu "Selver". Jau ceturtdien Tartu "Selver" volejbolistiem bija iespēja noslēgt sēriju un tā tika izmantota. Lai arī uzvarēts vien piecos setos (3:2), ar to pietika, lai visā sērijā triumfētu ar 3:0.

Igaunijas čempionāta zelta medaļu arī šogad sev kaklā kāra latviešu volejbolists Agris Leitis, bet ar sudraba godalgu nācās samierināties citam latvietim Austrim Štālam.

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-11 11:17, pirms 15 gadiem
Lai dzīvo Igaujija!

     [+] [-]

, 2009-04-11 11:37, pirms 15 gadiem
Selver rulle!!!!!Apsveicami.

     [+] [-]

, 2009-04-11 12:46, pirms 15 gadiem
http://volley.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=1234:tallinna-selverit-voib-oodata-suurpuhastus&catid=40:schenker-league&Itemid=75

Selver headcoach said that there will probably be a clearout in the summer. He also talked about Selver Latvian players Agris Leitis & Artjom Andilevko, he confessed that they most likely won't extend Leitis contract.