Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Jēkabpilieši Latvijas čempionāta pirmajā pusfināla spēlē pārspēj jūrmalniekus

Jēkabpilieši Latvijas čempionāta pirmajā pusfināla spēlē pārspēj jūrmalniekus
Foto: Jēkabpils "Lūši".

Pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas volejbola čempionāta pusfināla pirmajā spēlē vīriešiem Jēkabpils "Lūši" savā laukumā četros setos pārspēja RTU/”Robežsardze/Jūrmala”.

Nedēļu pēc bronzas izcīnīšanas Baltijas līgā, kur pēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:18, 25:19, 25:22) pārspēja "Ezerzemi"/"Daugavpils Universitāti", "Jēkabpils Lūši" komanda sekmīgi aizvadīja pirmo pusfināla spēli Latvijas čempionātā.

"Lūši" savā laukumā uzņēma RTU/”Robežsardze/Jūrmala”, pārpsējot viesus četros setos ar 3:1 (25:22, 25:17, 19:25, 25:19) un sērijā līdz divām uzvarām panākot 1-0. Ceturtajā setā jēkabpilieši uzvarēja pēc nonākšanas iedzinējos ar 12:15.

Jānis Medenis uzvarētāju labā guva 19 punktus, 14 punktus sakrāja Eduards Stieģelis un 13 – Zigurds Adamovičs, kurš četrus no tiem guva ar bloku, kā arī uzbruka ar 69% (9/13) efektivitāti. Viesiem 21 punktu guva Matīss Gabdulļins un 11 punktus – Jānis Teikmanis.

Otrā pusfinālā tiksies “Ezerzeme”/DU ar Nacionālās līgas sacensību uzvarētājiem.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols


Kristaps Platačs. Foto: kladno.volejbal.cz

Platačs nākamajā sezonā spēlēs Francijas augstākajā līgā

LETA. Latvijas volejbolists Kristaps Platačs nākamsezon spēlēs Francijas spēcīgākās līgas klubā "Plessis-Robinson Volley-Ball", vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.