Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Junioriem trešā vieta turnīrā Luksemburgā

Jānis Celmiņš

Junioriem trešā vieta turnīrā Luksemburgā
Latvijas junioru izlases volejbolisti
Foto: www.volleyball.lu

Ar uzvaru un diviem zaudējumiem dalību "Novotel kausa" izcīņā Luksemburgā noslēgusi Latvijas Junioru volejbola izlase. Pirmās dienas spēlē Latvijas junioru izlase apspēlēja Skotijas vīriešu izlasi, bet nākamajos divos turnīra mačos piedzīvoja zaudējumus pret Austrijas un Luksemburgas vīriešu izlasēm.

Jau ziņojām, ka ar mainīgām sekmēm Luksemburgā notiekošo "Novotel kausa" izcīņu uzsākusi Latvijas junioru izlase, kas piektdien apspēlēja Skotijas vīriešu izlasi (3:2), bet sestdien atzina Austrijas vīriešu izlases pārākumu - 0:3. Turnīra pēdējās dienas spēlē mūsu puiši piekāpās arī mājiniekiem – 2:3.

Uzvaru turnīrā izcīnīja Austrijas izlase, kas turnīrā piedalījās gatavojoties 2011. gada Eiropas čempionāta finālturnīram, kas kā zināms notiks Austrijā. Otro vietu ieņēma Luksemburgas izlase, bet Latvijas Junioru izlasei trešā vieta.

Izmantotie resursi:
volleyball.lu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 13:31, pirms 15 gadiem
un luksemburgā arī ne tik...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 17:52, pirms 15 gadiem
zejanka rakstīja: un luksemburgā arī ne tik...
Ziniet, ieskatoties pasaules ranga tabulā (jo īpaši, salīdzinot ieskaites punktus), Latvija nav pelnījusi daudz labāku novērtējumu.