Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" dosies divu spēļu izbraukumā uz Tallinu

Jānis Celmiņš

"Jēkabpils Lūši" dosies divu spēļu izbraukumā uz Tallinu
"Jēkabpils Lūši" volejbolisti. Foto: LVF

Šonedēļ “Credit24” Meistarlīgas ietvaros ar Latvijas komandu līdzdalību tiks aizvadītas divas spēles. Abas notiks Tallinā, un abās piedalīsies SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti.

Divus mačus Igaunijas galvaspilsētā Tallinā šonedēļ aizvadīs SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti. Novembra beigās jēkabpiliešu komandas treneris Mārcis Obrumans izteicās, ka iespējams spēļu pārtraukums līdz jaunajam gadam, taču nebūtu slikti aizvadīt vēl kādu spēli arī šogad, piemēram, abus mačus Tallinā. Tagad tas ir piepildījies.

It īpaši bargs pārbaudījums “lūšiem” būs svētdien, kad jēkabpilieši tiksies ar vairākkārtējo līgas čempioni “Selver”. Šobrīd “Selver” ar 13 punktiem septiņās spēlēs līgā ieņem sesto vietu, taču tā aizvadījusi mazāk spēļu par konkurentiem tabulas augšdaļā. Pēc zaudētajiem punktiem talliniešiem priekšā ir tikai čempionāta līdervienība “Saaremaa VK”.

Arī rezultāti liecina, ka tallinieši “lūšiem” būs ciets rieksts. Savā laukumā “Selver” tikai piecos setos piekāpās vicelīderei “Bigbank Tartu”, bet četros setos uzvarēja abas pārējās spēcīgākās Igaunijas vienības – “Saaremaa VK” un Avo Kēla vadīto “Parnu VK”.

Arī “TalTech”, kas ar 7 punktiem 7 spēlēs ieņem 7. vietu turnīra tabulā, mēdz pārsteigt pretiniekus. Šosezon no “studentu” rokas ir kritusi “Selver”, bet punktu savā laukumā pret talliniešiem zaudējusi “Saaremaa VK”.

Abas izbraukuma spēļu tiešraides varēs atrasts tīmekļu vietnē ‘’Postimees.ee’’. “Jēkabpils Lūši” ar 18 punktiem 9 spēlēs ierindojas trešajā vietā.

Baltijas Sieviešu volejbola līgā spēles šonedēļ nenotiks.

Kalendārs, “Credit24” Meistarlīga

12.12., 18:00 “TalTech” – SK “Jēkabpils Lūši”
13.12., 17:00 “Selver” – SK “Jēkabpils Lūši”

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2020-12-10 13:46, pirms 4 gadiem
Lai veicas, puišiem! Un veiksme būs ļoti nepieciešama!