Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" nometnē problēmas, pirms LK fināliem savainots Baburovs

Jānis Celmiņš

"Biolars" nometnē problēmas, pirms LK fināliem savainots Baburovs
Jurijs Deveikus un Andrejs Jamrovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Īsi pirms Latvijas kausa izcīņas volejbolā "Final four" turnīra savainojumu guvis viens no "Biolars" komandas līderiem Andrejs Baburovs. Komandas treneris Jurijs Deveikus pagaidām nespēj atbildēt uz jautājumu, vai Andrejs rīt varēs doties laukumā kausa izcīņas pusfinālā pret "Poliurs / Ozolnieki" komandu.

"Gatavojamies kā parasti, nekā īpaša," sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauž komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus. Ceturtdien spēlētājiem tikusi iedota brīvdiena, bet līdz tam komanda trenējās katru dienu.

"Mārcim Jirgensonam ir potītes savainojums, Andrejam Baburovam problēmas ar roku. Ļoti ceru, ka Baburovs varēs spēlēt, taču pagaidām skaidrības nav. Bez viņa mums klāsies ļoti grūti. Pārējie ir veseli un gatavi spēlēt," atklāj treneris. Tāpat Deveikus pauž nožēlu, ka komandu pametis Ēriks Baiks, kurš nu spēlē Somijā. "Ar viņu mums bija mutiska vienošanās, ka pie mums viņš spēlē līdz brīdim, kamēr atrod ko labāku. Protams, ļoti žēl."

Tāpat treneris pauž, ka izteiktu favorītu turnīrā nebūs. "Domāju, ka visas komandas ir, apmēram, vienādās pozīcijās."

Latvijas kausa izcīņa "Final four" risināsies sestdien un svētdien "Zemgales OC", Jelgavā. Sestdien pulksten 16.00 un 18.00 pusfināli, svētdien plkst. 17.00 – fināls. Izšķirošo spēli tiešraidē būs iespējams noskatīties portāla Sportacentrs.com video tiešraidē.

     [+] [-]

, 2010-12-10 15:22, pirms 14 gadiem
Par Ozolniekiem!