Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ansis Medenis: "Ar sezonas sākumu varu būt apmierināts"

Jānis Celmiņš

Ar divām uzvarām Itālijas volejbola čempionāta A2 sēriju uzsākusi Latvijas izlases spēlētāja Anša Medeņa pārstāvētā "Monini Marconi Spoleto" vienība. Portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Ansi Itālijā un iegūt īsu komentāru.

Ansis Medenis: "Esmu ļoti apmierināts ar šīs sezonas sākumu. Pirmajās spēlē pieveicām potenciālos A2 čempionus. Treneris izmantoja praktiski visus spēlētājus, tāpēc arī punkti sadalījās ļoti līdzīgi. Arī otrajā spēlē izdevās parādīt labu spēli. Spēle bija ļoti nervoza, taču beigās izdevās izcīnīt uzvaru ar 3:2. Pirmā mājas spēlē vienmēr ir ļoti grūta, turklāt pats spēlēju ar paaugstinātu temperatūru. Prieks, ka sezonu izdevās iesākt ar divām uzvarām."

Jautāts par sadzīves apstākļiem Ansis teica – „Te viss ir augstākajā līmenī. Trenējamies divas reizes dienā pa trim stundām. Nav viegli, taču tā trenējoties arī rezultātam ir jābūt. Arī treneris ir ļoti profesionāls. Runājot par sadzīvi, man ir pašam savs dzīvoklis vecpilsētā un arī šajā ziņā varu būt priecīgs. Šeit viss ir ļoti augstā līmenī.”

„Vienīgais mīnuss ir tas, ka komandā esam četri ārzemnieki, es un vēl trīs brazīlieši, bet Itālijas A2 līgā uz laukuma vienlaicīgi var atrasties tikai trīs ārzemnieki, tā ka pirmajās spēlēs bija jārēķinās ar biežām spēlētāju maiņām. Tuvākajā laikā gan vienam no brazīliešiem vajadzētu saņemt Itālijas pilsonību un tad viss būs kārtībā”, piebilda Ansis.

Nākamo spēli Anša Medeņa pārstāvētais klubs aizvadīs jau šo svētdien, kad izbraukumā tiksies ar "Premier Hotels Crema" vienību.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja