Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Arī Polijā uzvara tiek Rikardo un Emanuelam

Jānis Celmiņš

Polijas pilsētā Stare Jabloki noslēdzies kārteijais FIVB Pasaules kausa posms pludmales volejbolā vīru komandām. Pirmo vietu tā noslēgumā izcīnīja Pasaules ranga līderi Rikardo / Emanuels.

Finālā Pasaules ranga līderi Rikardo un Emanuels pietiekami viegli ar 2:0 (21:17, 21:14) apspēlēja Argentīnas spēcīgāko "bīča" duetu Condi / Baracetī.

Spēlē par trešo vietu cīņā devās divi Brazīlijas dueti - Franko / Cunja un Fabio Luiss / Marko Araujo. Pārāki izrādījās otrie (2:0) un pelnīti izcīnīja bronzas medaļas.

Atgādināsim, ka šajā posmā veiksmīgi startēja arī latvieši Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs. Sākumā Latvijas čempioni pārliecinoši pārvarēja kvalifikācijas turnīra barjeru, bet pēc tam pamatturnīrā spēja izcīnīt augsto septīto vietu. Šis bija Aleksandra un Mārtiņa otrs labākais sasniegums šosezon. Sezonas pirmajā pusē Itālijas pilsētā Roseto notiekošajā posmā Mārtiņš ar Aleksandru spēja izcīnīt piekto vietu.

Izmantotie resursi:

www.fivb.com

  -1 [+] [-]

, 2007-09-10 12:01, pirms 17 gadiem
apsveicu ar sasniegumu negaidiito