Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunajiem volejbolistiem vēl pa sakāvei

Krišs Upenieks

Latvijas jaunajiem volejbolistiem vēl pa sakāvei
Latvijas izlases bloks
Foto: volejbols.lv

Šodien Francijā un Bulgārijā pasaules čempionāta atlases cikla otrās spēles aizvadīja Latvijas junioru volejbola izlases un abas piedzīvoja zaudējumus. Juniori trīs setos bez variantiem zaudēja Portugāles vienaudžiem, bet vēl mazāk cerību bija dāmām, kuras nespēja aizķerties nevienā setā pret Horvātiju.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka arī vakardienas spēlēs Latvijas izlasēm zaudējumi. Juniori trīs setos atzina Beļģijas pārākumu, savukārt juniores tikpat setos piekāpās bulgārietēm. Šovakar Latvijas valstsvienības aizvadīja vēl pa spēlei - puiši cīnījās ar portugāļiem, bet daiļā dzimuma pārstāvēm cīņa ar Horvātijas valstsvienību.

Diemžēl arī šodien komandas palika bez uzvarām. Jurija Deveikus vadītā junioru komanda palika uz 14, 21 un 19 punktiem, zaudējot Portugāles vienaudžiem bez lielām iespējām. Rezultatīvākie mūsējiem bija ''Biolars/Jelgava'' volejbolists Reinis Pekmanis un ''Lāse-R'' spēlētājs Aleksandrs Avdejevs. 10 punktus pievienoja Edvarts Buivids (''Lāse-R''). Dāmām šoreiz vēl bezcerīgāka spēle - 11:25, 18:25 un 12:25 pret Horvātiju. Labākā punktu guvēja šādā mača bija Alise Lece, kuras kontā deviņi punkti.

Rīt Latvijas Junioru izlase turnīru noslēgs ar spēli pret Polijas izlasi, bet meitenēm rīt spēle pret Vāciju, bet noslēdzošais mačs 12. maijā pret Grieķiju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-11 08:18, pirms 11 gadiem
Vējā palaista nauda. Tas ir volejbols.

     [+] [-]

, 2013-05-12 20:42, pirms 11 gadiem
Kā gatavojamies, tāds arī ir rezultāts.
junioru komandām vismaz gadu jāspēlē pilnā sastāvā kādā no čempionātiem un jāpavada kopīgās treniņometnēs, citādi nekad nebūs rezultāti. Bet tā ka naudas LVF šādai ilgtermiņa programmai nav, tad ir tikai pērieni.
Vismaz vīru izlasei gan šogad ir pamatotas cerības tikt uz eiropas finālturnīru un par to ir prieks.