Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Medeņa pārstāvētajam klubam nomainīts treneris

Jānis Celmiņš

Medeņa pārstāvētajam klubam nomainīts treneris
Ansis Medenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas volejbolista Anša Medeņa pārstāvētajā Katars klubā "Al Rayyan" nomainīts treneris. Komandu pametuši abi serbu treneri, bet šobrīd par galveno kļuvis kāds Brazīlijas volejbola speciālists.

Šīs nedēļas sākumā Anša Medeņa pārstāvētais "Al Rayyan" klubs ar 1:3 piekāpās "Qatar" vienībai. Medenis spēlēja diagonāles spēlētāja pozīcijā un guva 21 punktu. Pēc šīs neveiksmes kluba vadība no darba atbrīvoja komandas galveno treneri no Serbijas. Jau iepriekš komandu pameta arī otrs serbu izcelsmes treneris – abi neesot varējuši sastrādāties.

Vakar Latvijas volejbolista pārstāvēta "Al Rayyan" komanda aizvadīja kārtējo spēli Kataras čempionātā un jaunā galvenā trenera (speciālists no Brazīlijas) vadībā izcīnīja uzvaru pār vienu no čempionāta vājākajām komandām "Al Saad" – 3:0. Komanda spēlēja ar nomināli otro sastāvu un spēlē nepiedalījās arī Medenis.