Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Medenim 18 punkti, klubam ceturtā uzvara

Jānis Celmiņš

Medenim 18 punkti, klubam ceturtā uzvara
Ansis Medenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Ceturto uzvaru četrās Kataras čempionāta spēlēs trešdien izcīnījusi Latvijas volejbolista Anša Medeņa pārstāvētā "Al Rayyan" komanda. Medeņa pārstāvētais klubs ar 3:0 apspēlēja "Qatar Club" vienību.

Jau ziņojām, ka Latvijas volejbolista Anša Medeņa pārstāvētā "Al Rayyan" komanda bija Kataras čempionāta līdere pēc trim aizvadītajām spēļu kārtām.

Ceturtās kārtas spēlē Medenis guva 18 punktus (divi no tiem gūti ar bloku), bet viņa pārstāvētais klubs ar 3:0 (26:24, 25:16, 25:23) apspēlēja "Qatar Club" vienību.

Nākamo spēli "Al Rayyan" komanda aizvadīs šo svētdien, kad tiksies ar vieniem no čempionāta favorītiem "Al Arabi Club" kluba volejbolistiem. Arī "Al Arabi Club" klubs izcīnījis četras uzvaras pirmajās četrās čempionāta spēlēs, taču sliktākas setu attiecības dēļ (12:1) šobrīd ieņem otro vietu. Latvieša pārstāvētā komanda šosezon nav piedzīvojusi zaudējumu nevienā setā (12:0) un šobrīd ir vienīgā čempionāta līdere.

     [+] [-]

, 2009-02-05 11:51, pirms 16 gadiem
Monstrs