Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Junioru izlase uzsāk gatavošanos

Jānis Celmiņš

Gatavošanos Eiropas junioru čempionāta kvalifikācijas turnīram uzsākusi Latvijas volejbola junioru izlase. Izlase, treneru Jurija Deveikusa un Jāņa Bomiņa vadībā, aizvadījuši pirmās pārbaudes spēles.

Eiropas junioru čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas ielozēta B apakšgrupā kopā ar Vācijas, Grieķijas, Ukrainas, Turcijas un Polijas junioru izlasēm. Kvalifikācijas turnīra B apakšgrupas spēles tiks izspēlētas Vācijas pilsētā Kienbaumā no 26. - 30. martam.

Gatavojoties kvalifikācijas turnīram Latvijas izlases tās galvenā trenera Jurija Deveikusa un trenera palīga Jāņa Bomiņa vadībā aizvadījusi pirmās pārbaudes spēles. Latvijas izlases četrās pārbaudes spēlēs ar Somijas junioru izlasi svinēja uzvaru ar 3:2, vienā ar 3:1 un vienā piekāpās ar rezultātu 1:3.

Pirms izbraukšanas uz Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru mūsu izlase pārbaudes spēlē 14. martā tiksies ar Ukrainas vīriešu komandu un vēl aizvadīs divas vai trīs pārbaudes spēles ar Latvijas klubu komandām.

Latvija junioru izlases kandidāti: Vitālijs Cinne, Aleksandrs Samuilovs, Aleksandrs Gedzjuns, Ralfs Ozoliņš, Mārtiņš Krams, Mārcis Maļinovskis, Romāns Šaušs, Tomas Tubeļskis, Rihards Puķītis, Andrejs Jekimovs, Hermans Egleskalns, Ēriks Voroņko, Jevģēnijs Vjatkins, Ģirts Dravnieks, Viktors Kirovs, Roberts Skraučs, Pēteris Aukmanis, Mārcis Jirgensons, Jevgēnijs Grigorjevs, Raivis Bambulis.

EČ kvalifikācijas turnīra B apakšgrupas kalendārs:
26.03. Latvija - Vācija
27.03. Latvija - Grieķija
28.03. Ukraina - Latvija
29.03. Latvija - Polija
30.03. Turcija - Latvija

Izmantotie resursi:
www.volejbols.lv
www.cev.lu

     [+] [-]

, 2008-03-10 19:25, pirms 17 gadiem
Turās juniori. parādat klasi.

     [+] [-]

, 2008-03-10 20:32, pirms 17 gadiem
nu ko lai sak, lai veicas, bet nu neizskatas diez ko ceriga salidzinajuma ar ieprieksejo gadu junioriem... nu izcelt var sausu, cinni un moska voronko!!!!

par kramu vispar nezinu ko sis tur dara...

bet parie tadi nedzirdeti no D-pils!!!

     [+] [-]

, 2008-03-12 14:48, pirms 17 gadiem
beidzot junioru izlasei normāls treneru sastāvs..nevar salīdzināt ar Zaļkalnu!
jā,daži džeki vispār pirmo reizi dzirdēti

     [+] [-]

, 2008-03-15 11:01, pirms 17 gadiem
Nu patiesiibaa bija 4 speeles!!
par tiem dazhiem dzjekiem varu pateikt vieniigi to ka beidzot arii kaadi citi speeleetaaji ir netikai D-pils u riiga!!!!