Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jelgava / LU" volejbolistes soli no titula

Jānis Celmiņš

"Jelgava / LU" volejbolistes soli no titula
Jelgava / LU komandas volejbolistes

Aizvadītajā nedēļas nogalē Daugavpils Sporta skolas zālē risinājās Latvijas nacionālā čempionāta volejbola sievietēm trešais sabraukums. Pēc tā ļoti tuvu čempionu titulam ir "Jelgava / LU" komandas volejbolistes.

Sestdien tika izspēlētas četras trešā sabraukuma spēles, svētdien vēl divas. Šajā sezonā, salīdzinot ar iepriekšējo, mainīta izspēles sistēma - 4 klubu komandas izspēlē 4 apļu turnīru. Spēles notiek ar sabraukumiem. Katra klubu komanda ir atbildīga par viena sabraukuma organizēšanu. Sabraukuma spēles notiek sestdienās, svētdienās. Sestdienās klubu komandas izspēlē divas spēles dienā, svētdienās – vienu spēli dienā. Lai noskaidrotu Latvijas čempionāta vietu sadalījumu, klubu komandām tiek skaitīti punkti, kas izgūti visos sabraukumos.

Trīs uzvaras trešajā sabraukumā izcīnīja „Jelgava / LU” komanda. Sestdien jelgavnieces attiecīgi ar 3:2 un 3:1 apspēlēja „SVK Rīga” un VK „Ezerzeme”, bet svētdien guva virsroku arī pār „Ropaži MSĢ” komandu – 3:0. Ne tik labi trešo sabraukumu aizvadīja „SVK Rīga” volejbolistes, kuras divās dienās aizvadīja 15 setus un spēja izcīnīt vien vienu uzvaru.

Pēc šī sabraukuma Jelgavas komanda praktiski nodrošinājusi čempionu titulu. Pēc šī sabraukuma „Jelgava/LU” komandai ir 23 punkti, 16 punkti „SVK Rīga”, 13 punkti „MSĢ/Ropaži” un divi punkti „Ezerzeme” komandai.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-03-09 11:11, pirms 16 gadiem
Varētu parādīt kādu spēli pa televizoru, vai nu 7. vai viasat baltic, savādāk nav nekādas nojausmas par līmeni

  +1 [+] [-]

, 2009-03-09 11:49, pirms 16 gadiem
Čupa rakstīja: Varētu parādīt kādu spēli pa televizoru, vai nu 7. vai viasat baltic, savādāk nav nekādas nojausmas par līmeni
neviens tadu meslu neradis

     [+] [-]

, 2009-03-09 12:07, pirms 16 gadiem
bebitis rakstīja: neviens tadu meslu neradis
Tad jau labāk skatīties 10 gadus vecus atkārtojumus, vienu, otru spēli vispār atkārto pa 5-10 reizēm. Nav ko rādīt parādiet, latvijas čempi jebkurā sporta spēlē, un spēlētāji paši rausies spēlēt uz UH.

     [+] [-]

, 2009-03-09 17:48, pirms 16 gadiem
Video var noskatīties komandam.lv , ar paroli , jelgava.

VK Jelgava/LU