Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Septītā vieta tiek igauņiem

Septītā vieta tiek igauņiem
"Parnu" VK veidotais bloks
Foto: rigavolley.com

Noslēgusies "Schenker" volejbola līgas spēle par septīto vietu. Tajā Igaunijas "Parnu" VK spraigā, vairāk nekā divu stundu ilgā cīņā ar rezultātu 3:2 apspēlēja SK "Cēsu Alus".

Vakar, tā sauktajā mazajā Final Four turnīrā abas šīs komandas piedzīvoja zaudējumus. SK „Cēsu Alus” spraigā spēlē piekāpās SK „Rīga” (2:3), bet „Parnu” VK, tā teikt bez variantiem, atzina laukuma saimnieku VK „Biolars/Ozolnieki” pārākumu (0:3). Līdz ar to kļuva skaidrs, ka abas komandas cīnīsies par septīto vietu.

Šodien spēli nedaudz veiksmīgāk aizvadīja „Parnu” VK volejbolisti, svinot uzvaru ar 3:2, tādejādi čempionāta noslēgumā izcīnot septīto vietu, bet SK „Cēsu Alus” volejbolistiem nācies samierināties ar astoto vietu.

Pēc šīs spēles kļuvušas zināmas3., 4. un 7. līdz 13. vietas ieguvēj komandas. Šodien vēl atlicis izspēlēt pēdējās divas trešās „Schenker” līgas sezonas spēles – finālu un spēli par piekto vietu. Pēc brīža cīņā par piekto vietu, Ozolnieku sporta nama grīdu sāks „ducināt” SK „Rīga” un VK „Biolars/Ozolnieki” volejbolisti, bet finālā par pirmo vietu (pulksten 17.00), Tallinā tiksies divi Igaunijas klubi „Selver” un „Tartu Pere Leib”.

Spēle par septīto vietu
SK Cēsu Alus – Parnu VK 2:3 (20:25, 27:25, 29:31, 25:23, 10:15)

3., 4. un 7. - 13. vietas ieguvēji jau zināmi:
1. ?
2. ?
3. VK Lāse-R
4. SK ELVI/Kuldīga
5. ?
6. ?
7. Parnu VK
8. SK Cēsu Alus
9. Sylvester
10. VK Ezerzeme/DU
11. Aeroc Rakvere
12. Viru VK
13. Isto/SM Tauras


, 2008-03-09 16:45, pirms 16 gadiem
Nebūtu jau slikti ja „Tartu Pere Leib” uztaisītu sensāciju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-09 18:27, pirms 16 gadiem
Ceesis noservēja Meresārs.... Es teiktu ka bez Meresāra Pērnava varētu arī netikt astotniekā.... Cepuri nost Cēsinieku priekšā, čaļi tiešām pierādīja ka var sacensties ar profesionaļiem un spēlēt kā līdzīgs ar līdzīgu.... tomēr jātdzīst ka šādā formātā komanda ir sasniegusi savus griestus. Loģisks turpinājums būtu ja nākamgad cēsis pārveidotu par profesionālāku komandu, citādi uz neko vairāk cerēt nevarēs.
, 2008-03-09 22:23, pirms 16 gadiem
ze gurru10 --> vai tev ir saprotama atšķirība starp profesionālu sportistu un amatieri?
Laikam nē, tad atgādināšu ka profi pelna sev iztiku tikai un vienīgi ar sportu un trennējas divreiz dienā....
Cēsīs visi spēlētāji strādā savu pamatdarbu ar kuru pelna iztiku un volejbols ir tikai vakaros un brīvdienās.. tā ka ja nezini tad nerunā....
, 2008-03-09 23:14, pirms 16 gadiem
---> ze gurru10
Meresārs ilgus gadus ir bijis Igaunijas labākais spēlētājs, tomēr Pērnava trenējas profesionālā režīmā. Un viņi jau ar nav nekur augstu tikuši... Bet te gan vairāk runa bija Latviešu spēlētājiem, jo man gan nav info kur strādā Meresārs un tas man ir jaunums, bet izskatās ka tev ir kas personisks pret cēsu klubu??....
, 2008-03-09 23:41, pirms 16 gadiem
nu tad tā arī pasaki ka cēsis tev nepatīk nevis te raxti muļķības...
kurš spēlētājs ir no vadošajiem klubiem??? Veterāni Bergmanis un Bērziņš????
Jā viņi ir labi, bet ne jau no vadošo saimes, Oļeiņikovs un Siļutins, nu sorry... viņi protams varētu sastādīt konkurenci, bet ja trenētos profesionāli un nedomātu kā nopelnīt iztikai..... Ivanovs?, Marnics,? Mārtiņsons,? Nu pameklē federācijas mājas lapā kad šie uzvārdi ir izlases kandidātos bijuši?

Par treninjiem nepiekrītu.... ja vien saproti ko runā un esi sportojis, tad tev jāzin ka vāļājoties gultā var tikai resnu vēderu dabūt... lai spēlētu tā kā Meresārs ir smagi jātrennējas un daudz gadus... un tad var jau arī mazliet pagulēt uz lauriem kad esi sasiedzis tādu līmeni.

Un kāda tad piemēram attieksme ir SK Rīgas spēlētājiem??? tāds ir sports un tāda ir dzīve.

PS tu gadījumā neesi kāds radinieks Meresāram, ka tik labi zini cik viņš trenējas, cik strādā un cik gulšņā?
, 2008-03-10 10:34, pirms 16 gadiem
--> ze gurru10: paldies par respect, protams katram var būt savs viedoklis.
Bet nu jāpiedomā kādus apgalvojumus izsaki publiskā telpā...
, 2008-03-10 11:37, pirms 16 gadiem
Nezināju, vai nebuju pievērsis uzmanību, tam, ka Cēsis netrenējas profesionļā režīmā. Varbūt tas arī ir viens no "iemesliem" komandas nestabilajai spelei sezonas garumā. Bet pieredzes un jaunības azarta tur ir pietiekoši. Šai komandai ir iespēja izšaut vissvarīgākajā sezonas spēlē (kaut piem. LV kausa pusfināls pret Lāsi 2:3, ko daudzi negaidīja vai 3:2 pret Rīgu, lai tikšana 8-kā nebūtu jāatliek uz pēdējo spēli ar Silvester). LV čempionāta pusfināls ir pilnīgi reāls. Ļoti priecāšos un to arī novēlu, ja Cēsis spēles finālā.
, 2008-03-10 20:32, pirms 16 gadiem
Jani atslabsti.Jacinas lai puikam nav jaspele parspeles visticamak ar AVK vai Limbazi OC.
, 2008-03-11 12:20, pirms 16 gadiem
didij... ar tiem cīnīsies D-pils
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.