Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Armijnieki uzvar un kļūst par līderiem

Jānis Celmiņš

Armijnieki uzvar un kļūst par līderiem
Sandris Andrejevs
Foto: Andrejs Gaidukovs

Ar divām lieliskām uzvarām un sešiem punktiem turnīra tabulā "Armijas" VK (AVK) ir noslēdzis savu mājas spēļu sēriju Latvijas Nacionālās volejbola līgas regulārajā čempionātā.

Lai gan Armijnieku nedēļas nogales pretinieki nebija no šajā sezonā vadošo lomu spēlējošajām komandām, tomēr gan Liepājniekiem ,,Vega 1” (9.vieta), gan Jēkabpiliešiem ,,Jēkabpils SC” (8.vieta) savā starpā pašreiz rit spraiga cīņa par vietu labāko astotniekā. Abām komandām tik nepieciešamie punkti spēlēs ar AVK solīja interesantu un spraigu sacensību.

Tomēr gaidītās saspringtās cīņas izpalika, jo Armijnieki nedomāja dāvināt punktus ne sestdien spēlē pret ,,Vega 1” 3:0 (25:22, 25:22, 25:19), ne svētdien spēlē pret ,,Jēkabpils SC” 3:0 (25:11, 25:15, 25:19). Jāatzīmē Armijnieka Sandra Andrejeva (attēlā) veiksmīgā spēle, kurš ar savām servēm seta izskaņās spēja ,,salauzt” pretinieku un līdz ar to atnest AVK tik svarīgās uzvaras.

Armijnieki ar izcīnītiem svarīgiem sešiem punktiem turnīra tabulā ir izvirzījušies pirmajā vietā (40 punkti), aiz sevis atstājot ,,SK Cēsis (38 punkti), ,,SK Vecumnieki”(37 punkti) un ,,SK Limbaži”(37 punkti).

Līdz regulārā čempionāta beigām AVK atlikušas vēl trīs spēles izbraukumā. Pirmā no tām jau trešdien pret ,,VK Ropažiem”, otrā spēle svētdien pret principālo pretinieku ,,VK Vecumnieki” un trešā spēle 17.02.2010. pret A.Birzuļa trenētajiem ,,MSĢ/Sēja” volejbolistiem.

Tā kā vietu sadalījums pirms ,,play-off” sacensībām vēl nav skaidri zināms ne vienai no komandām, tad visas nākamās spēles Nacionālajā volejbola līgā solās būt īpaši saspringtas.

Informāciju sagatavoja:
Egīls Tišanovs (AVK)