Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse-R / Rīga" piekāpjas vicečempioniem

Jānis Celmiņš

"Lāse-R / Rīga" piekāpjas vicečempioniem
Armands Celitāns uzbrukumā pret "Pere Leib"
Foto: Renārs Buivids

"Schenker" volejbola līgas centrālajā spēlē Latvijas kausa ieguvēji "Lāse-R / Rīga" volejbolisti saturīgā spēlē bija spiesti atzīt līgas vicečempionu "Tartu Pere leib" pārākumu – 0:3.

Pirmā apļa spēlē Tartu Rīgas klubs bija piedzīvojis zaudējumu un šodien neapšaubāmi vēlējās revanšēties. Kopumā līdzīgā un visai skatāmā spēlē "Lāse-R / Rīga" volejbolisti tomēr arī šoreiz piedzīvoja zaudējumu. Tikai pirmajā setā Tartu volejbolisti par uzvaru varēja būt droši jau pirms tā galotnes (25:20), taču atlikušajos divos rīdzinieki izrādīja krietni vien nopietnāku pretestību un tikai neveiksmes pāris epizodēs neļāva "Lāse-R / Rīga" komandai tikt pie uzvarām kādā no setiem – 23:25, 22:25.

Par spēles labāko spēlētāju Rīgas kluba rindās tika atzīts libero pozīcijas spēlētājs Mārtiņš Pļaviņš. Šodien radās iespaids, ka "maģiskais septītnieks" pavasarī var parādīt daudz brīnumu. Redzēsim...

Citā "Schenker" līgas spēlē pie uzvaras šodien tika šī brīža čempioni Tallinas "Selver" volejbolisti ar Latvijas volejbolistiem Austri Štālu, Denisu Petrovu un Artjomu Andilevko sastāvā. Tallinas klubs ar rezultātu 3:0 apspēlēja "Rakvere Grossi". No latviešiem laukumā tika tikai Petrovs un Štāls.

"Daugavpils Universitāte" tikmēr spēja uzvarēt setu pret līgas līdervienību "Parnu", piekāpjoties tai ar 1:3 (25:21, 22:25, 17:25, 18:25). "Parnu" sastāvā laukumā devās arī Agris Leitis. Spēles pirmajā setā daugavpilieši diezgan pārliecinoši kontrolēja spēles ritējumu, ātri iegūstot vairāk kā četru punktu pārsvaru, kuru izdevās arī nosargāt. Lai arī izdevās uzvarēt, bija jūtams, ka igauņi saspēlējušies krietni labāk un to potenciāls ir daudz lielāks.

Tas atspoguļojās nākamajos setos. Lai arī "DU" spēlētāji skatītāju vētraini atbalstīti centās uzvarēt vēl kaut vienu setu, reālas cerības to izdarīt bija tikai otrajā, kad spēle ilgu laiku ritēja punkts punktā. Galotnē gan labāki bija viesi. Kā ierasti, vairākas lieliskas epizodes Vitālijam Cinnem (arī kļūdu netrūka), lietderīgi nospēlēja Rihards Puķītis, Edgars Točs, Ēriks Voroņko, taču ar to bija par maz, lai varētu aizķert kaut punktiņu pret līgas līderiem, kuri pierādīja savu pārspēku.

Izmantotie resursi:
volley.ee
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-09 21:34, pirms 14 gadiem
pampars3 rakstīja: Ja jau nevar vinnēt 3.šķiras Eiropas līmeņa komandas no Igaunijas,tad Latvijā volejbolu likvidēt un naudu piešķirt hokejam !!!
Blj... saak jau besiit, ka visi grib pakaart voleju!!!

     [+] [-]

, 2010-01-09 21:56, pirms 14 gadiem
pampars3 rakstīja: Ja jau nevar vinnēt 3.šķiras Eiropas līmeņa komandas no Igaunijas,tad Latvijā volejbolu likvidēt un naudu piešķirt hokejam !!!
tante ! ja tu neko nesaprot,tad labak pakluse
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-10 13:41, pirms 14 gadiem
Blaviens, ja to naudu, kas bezcerigi ir ieguldita hokeja, novirzitu uz basketbolu, futbolu vai volejbolu, mums butu augstas klases klubs, kas cinitos laba limeni un veicinatu attieciga sporta veida popularitati. Bet kas ir KHL - sporta veids ar mazu atpazistamibu pasaules meroga un nauda ieguldita komanda kas malas pa apaksu... Izdariet secinajumus, kur labak ieguldit finanses, bet nu tiesam ne jau hokeja. Paskatieties vel kas notiek ar u20......