Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kalniņš: "Veiksme nebija mūsu sabiedrotā"

Jānis Celmiņš

Kalniņš: "Veiksme nebija mūsu sabiedrotā"
Tomass Kalniņš
Foto: Renārs Buivids

"Veiksme šodien nebija mūsu pusē, cīnījāmies, bet viņi spēlēja saliedētāki," pēc zaudējuma "Tartu Pere leib" komandai kārtējā "Schenker" līgas spēlē sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina "Lāse-R / Rīga" komandas rezultatīvākais spēlētājs Tomass Kalniņš.

Pēc spēles nelielu komentāru portālam Sportacentrs.com sniedza "Lāse-R / Rīga" komandas rezultatīvākais spēlētājs Tomass Kalniņš. Viņa kontā šodien 16 punkti.

"Veiksme šodien nebija mūsu pusē. Viņi mūs pārsteidza ar savu ātro spēli, lai gan pirmajā spēlē Tartu nerādīja tik saturīgu sniegumu. Šodien viņi bija vienoti, saliedēti un arī spēle gāja no rokas. Tartu šodien bija lielā diena, mēs cīnījāmies, bet īsti elpot viņi mums nedeva. Izšķirošajos brīžos seta galotnē pāris kļūdas un zaudējums," uz maču atskatījās Kalniņš.

"Kamēr iet tikmēr jāspēlē, jūtos tiešām labi. Darbs treniņos ieguldīts, tad jau kaut kam arī būtu jāsanāk. Noteikti būs arī kāds kritums, taču jācīnās," savu veiksmīgo sniegumu pēdējās divās spēlēs skaidroja Kalniņš.

Jau rīt Rīgas komandai jādodas uz Voru pilsētu, kur paredzēta kārtējā regulārā čempionāta spēle.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja